e-mól 27.10.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja zrobiłam szufladę pod zlewozmywak sama, czyli zwykła szuflada u mnie wewnętrzna bardzo płytka, taka na ściereczki gąbki, worki na śmieci. Jak pzyszedł zlew, to wyrzynarką wycięłam odpowiednią dziurę i dokleiłam ramkę z elementów które zostały po wycięciu owej dziury. Ciekawe ile kosztuje coś tak prostego u bluma.Odnośnie tych wkładów plastikowych które ktoś wkleił powyżej, z jednej strony jestem zaskoczona, że coś od nich można tak tanio kupic, a z drugiej ile kosztuje wyprodukowanie czekoś takiego, nawet w Polsce może ze 2zł, a co dopiero w Chinach, Blum to ZDZIERCY!!! i tyleZ hettichem mają praktycznie monopol i windują ceny nieludzko.Żeby nie było, sama oczywiście mam u siebie Bluma, ale na gadżety naciągnąć się nie dałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamonic 27.10.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 e-mól jeśli masz na myśli plastikowe wkłady wspominane przez Margoletę, to wydaje mi się że nie są to oryginały, tylko wkłady polskie pasujące do szuflad Bluma. Nie zgadzam się z opinią że wiodące firmy są zdziercami. Być może wyprodukowanie elementów jest znacząco niższe niż cena sprzedaży, ale trzeba też wziąć pod uwagę to, że ktoś najpierw wymyślił wszytskie patenty ułatwiające przechowywanie i ma prawo ustalić ich cenę.Do tego dochodzi gwarancja, która jest beterminowa. Poza tym, to nie są polskie firmy, a zarobki nasze i w innych krajach nie są równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomash_1982 01.11.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 proszę: http://allegro.pl/blum-tandembox-wklad-na-sztucce-90-cm-i1231152907.html napiszę jak dotrą, na zdjęciach nie wyglądają jakoś specjalnie, ale w sumie czego można oczekiwać do zwykłych wkładów na sztućce Podbijam temat bo ciekawy jestem, czy Margoleta dostała już przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 e-mól jeśli masz na myśli plastikowe wkłady wspominane przez Margoletę, to wydaje mi się że nie są to oryginały, tylko wkłady polskie pasujące do szuflad Bluma. Nie zgadzam się z opinią że wiodące firmy są zdziercami. Być może wyprodukowanie elementów jest znacząco niższe niż cena sprzedaży, ale trzeba też wziąć pod uwagę to, że ktoś najpierw wymyślił wszytskie patenty ułatwiające przechowywanie i ma prawo ustalić ich cenę.Do tego dochodzi gwarancja, która jest beterminowa. Poza tym, to nie są polskie firmy, a zarobki nasze i w innych krajach nie są równe. Bez przesady, zwyczajny organizer na sztućce nie wymaga niewiadomo jakich patentów lub technologii. A bezterminowa gwarancja? Cóż tu się może sepsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orkan73 15.12.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam, Organizery do szuflad znalazłem również na stronie: http://akcesoria-tomax.pl/sklep/product.php?id_product=25 wkład na sztućce do szuflady 90 jest w cenie 120zł, jak z jakością to nie wiem? Mają też fajne wkłady na talerze z PEKI ale tylko do szuflad 90 a ja takiej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 kurcze, chcę go http://ronach.pl/Wklad_na_sztucce_BRIDGE_80-203.html tylko 90. znacie może coś podobnego (proste i dużo długich przegród - mam komplet mega noży i nie mam do nich żadnego stojaka ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoleta 21.12.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Podbijam temat bo ciekawy jestem, czy Margoleta dostała już przesyłkę tak dostała zapomniałam napisać, bo dopiero się instalujemy w domu i panuje w moim życiu ogólny chaos... Ale wkład jest w porządku, wygląda dobrze, ma wszystko czego wymagam od tego "urządzenia" )) Tak jak ktoś wyżej pisał nie jest to oryginal tylko wkład pasujący do szuflady Blumowskiej (taką mam- 90- tkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 31.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 kurcze, chcę go http://ronach.pl/Wklad_na_sztucce_BRIDGE_80-203.html tylko 90. znacie może coś podobnego (proste i dużo długich przegród - mam komplet mega noży i nie mam do nich żadnego stojaka ;/) Duś kupiłaś ten organizer na sztućce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 31.01.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Duś kupiłaś ten organizer na sztućce ?? Ja mam takie coś, nie dokładnie ale bardzo podobne. Do szuflady 90cm. Kupowałam coś za 45zł, dokładnie nie pamiętam. Kupiłam w lokalnej hurtowni z akcesoriami meblowymi. Tam gdzie blaty, uchwyty, okucia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.01.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 kupiłam w końcu peke, taka z przesuwanymi przegrodkami. tamten mi sie bardzo podobał, ale był ciut za mały - dostałam całkiem wypasiony komplet noży ale najdłuższe maja 45 cm. w niemal wszystkich gotowych organizerach najdłuższa komora ma 43 cm (przymusilam sprzedawce w sklepie internetowym, żeby pomierzyl wszystko, co mieli w ofercie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 01.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dziewczyny, może wiecie gdzie mogę dostać takie podobne pojemniki ? Te są niestety trochę drogie Jeżeli chodzi o organizer na sztućce, to jeszcze jest wybór, ale co do pozostałych szafek w kuchni ?? pudełka ?? http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/27/21/15/1427211508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale na co to? Ja kupiłam bardzo wygodne pudełka w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 01.02.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jak to na co ? na płatki ( mam trzech Płatkożerców w domu mąkę, cukier, kawę i wszystko inne, muszę mieć skatalogowane , nie lubię jak coś mi się wala i rozsypuje po kontach. W kuchni mam sporo szafek i osiem dużych szuflad i wilka lipa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 01.02.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 co za minć mi usunęła posty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) ja mam te - bardzo sobie chwale - przez dziwny kształt są ergonomiczne mimo że nie zajmują całej przestrzeni w szufladzie. są też jeszcze wyższe. http://www.ikea.com/PIAimages/0116905_PE240808_S4.JPG Edytowane 1 Lutego 2011 przez efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 01.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki Efilko te z otworami są bardzo praktyczne, do szału mnie doprowadzają natomiast pojemniki typu słoik a tu pyk i już wysypujesz, powiedz jeszcze gdzie kupiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 przeca napisałam że w ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90166736 z drugiej strony jest klapka - tez wygodnie zwłaszcza przy takich jak sól czy cukier gdzie szybko chcesz zanurzyć łyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No ja mam właśnie pojemniki typu słoik i mnie trochę denerwują. Raz, że sobie "pyk" nie mogę zrobić, dwa nie zawsze się wszystko zmieści A pojemniki Efilo to Ikea i też się nad nimi zastanawiam. Edit: Efilo byłaś szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.02.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a mnie w słoikach "brzdęk" doprowadza do irytacji. wysuwasz szufladę i chcąc - nie chcąc jeden uderza o drugi. problem w tym, że okrągłe bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 01.02.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a mnie w słoikach "brzdęk" doprowadza do irytacji. wysuwasz szufladę i chcąc - nie chcąc jeden uderza o drugi. problem w tym, że okrągłe bym chciała sa i okragłe wiaderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts