pyrka 22.04.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Nawiasem mówiąc tylko podpisał, wymyślił pewnie ktoś inny. Chcial dobrze, żeby napis był widoczny z daleka, ale nie policzył, że tablica powinna być wtedy 4 razy większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekde 22.04.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Mnie tablica kosztowała 20 zł, marker niezmywalny 5 zł. Jak zblednie to jeszcze raz napisze, bedzie taniej niz 200 zł za wyciecie liter. a tablice warto miec bo kara to 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILeq 23.04.2004 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Wstyd się przyznać, ale ja nie mam (ciiicho ) i jakoś żyję. W razie czego, to przecież cała ekipa budowlana widziała, że jeszcze wczoraj tutaj stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts