pyzia 22.07.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Czy ktoś ma pomysły jak zarobić dodatkowe pieniądze aby starczyło nie tylko na wybudowanie ale i na urządzenie ? Są na Forum różne wątki - "Gdybym był bogaty" itd - a jak to zrobić aby być bogatym? Proszę o pewniejsze sposoby niż wygrana w totka ! Piszcie chociażby na kogo powinnam się "przekwalifikować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 22.07.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Zostań politykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 25.07.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Załóż mafię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Załóż fundusz emerytalny "Czwarty Filar" zobacz jakie ci tych pierwszych trzech już wystawili "chałupy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.07.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 wyjdź za milionera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Smokuś...a jak sie wyszło za normalnego chłopa nie milionera to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 28.07.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Zamień go na lepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.07.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Widzę ,że żartobliwie potraktowano temat,a sprawa jest poważna.Wszyscy starają się wybudować ściany,założyć instalację,a potem mieszka się w prowizorce przez następne lata.Myślę,że warto już przy kalkulacji kosztów budowy domu myśleć też o kosztach wykończenia,które naprawdę są nie małe .mnie przy wstępnej kalkulacji wyszło że wykończenie mieszkania ( 140m) wyjdzie jakieś 100.000 zł (bez mebli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 30.07.2003 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Dzięki za porady, ale obawiam się, że żaden sposób póki co mi nie odpowiada . Kasiorku - ja w kosztorysie domu uwzględniałam skromnie 100 tys bez mebli (powierzchnia domu - 150 m), ale jak pojawiły się 3 łazienki i policzyłam ponownie (już teraz mając więcej informacji na temat cen) to ... założyłam ten wątek! Może ktoś z szanownych Forumowiczów mieszka w Unii i może podpowiedzieć co ma szansę być u nas złotym interesem? czekam na poważne wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.07.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Chcesz dowiedzieć się jak zarobić na wykończenie ? Zadzwon! 0-709 66 66 66 Cena 9 zł + VAT za minutę połączenia ps. to jest moja propozycja na zarabianie, a nie reklama (jakby ktoś się nie połapał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.11.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Czy ktoś ma pomysły jak zarobić dodatkowe pieniądze... Owszem, owszem, gdzieś to słyszałem: "Uczciwością i pracą ludzie się bogacą." Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.11.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Można:-wyjść za 90-letniego milionera-założyć agencję towarzyską-wygrać w totka-zostać wielkim bandytą kolejowym-założyć piramidę finansową-kupić wykrywacz metali i szukać skarbów-zgłosić się do teleturnieju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.11.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Pyzia, a co potrafisz dobrze robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 09.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Pytanie Twoje, pyziu, niestety, rozumiem jako retoryczne, no bo niby jakiej na serio odpowiedzi się spodziewałaś? Wziąć kredyt? Pożyczyć? Zarobić za granicą? Kasiorek ujęła się za Tobą, ale tak na rozum biorąc: co niby jeszcze możnaby Ci doradzić?... Ubezpieczyć się od NW a potem połamać sobie ręce i nogi? Gdyby zdobycie dużych pieniędzy szybko, uczciwie i bez ryzyka było takie łatwe, to byśmy nie narzekali na brak forsy, tylko... zarabiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.11.2004 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Powiem szczerze i nie wstydzę się tego. Gram we wszystko co się da. Konkursy sms,samochód roku,audiotele ,totolotek,kody kreskowe itp. A nuż?Zresztą kilka dni temu wygrałem monitor LCD w Auto Świecie. Sprzedam i będzie na 1,5m3 więźby mam farta do tej gazety.Trzy lata temu wygrałem tv 32 czy 36 cali i dvd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 02.12.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Dzięki za porady, ale obawiam się, że żaden sposób póki co mi nie odpowiada . Kasiorku - ja w kosztorysie domu uwzględniałam skromnie 100 tys bez mebli (powierzchnia domu - 150 m), ale jak pojawiły się 3 łazienki i policzyłam ponownie (już teraz mając więcej informacji na temat cen) to ... założyłam ten wątek! Może ktoś z szanownych Forumowiczów mieszka w Unii i może podpowiedzieć co ma szansę być u nas złotym interesem? czekam na poważne wypowiedzi Całkiem poważnie - wożenie części samochodowych do Wielkiej Brytanii. Mojej żonie zepsuł się mechanizm napędu wycieraczek w samochodzie. Sklep z częściami zawołał 110 funtów bez mozliwości sprawdzenia czy jest to dokładnie to o co chodzi. Część należało opłacić, zamówic i czekać na dostawę. Gdyby sie okazało że to nie to - nie było możliwości zwrotu. Nie liczę kosztów robocizny 45 funtów / godzina, bo coś takiego byłem w stanie sam wymienić. Wróciłem do kraju, część kupiłem za 140 PLN, do tego bilet na tania linię. Wymieniłem część, spędziłem z żoną weekend i zostało mi 200PLN w kieszeni. Pomysł polecam mechanikom samochodowym. Coś w rodzaju "lotnej brygady naprawy samochodów", która może wraz z częściami przylatywać, wykonywać naprawę i wracać z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_wojtek 02.01.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2005 JA TEŻ GRAM WE WSZYSTKO CO SIĘ DA ALE NA RAZIE JESTEM DO TYŁU NO CÓŻ TRZEBA PRUBOWAĆ DALEJ "MOŻE CO BEDZIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts