Mufka 08.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Castanio tubądzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 wydaje mi się, że duże pasują do wszystkiego. To dały się we znaki te butelki . Szkoda winka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 08.09.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Witam Mufka super są te płytki! Cieszę się, że trafiłam na ten wątek bo właśnie takich szukam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.09.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Mufcia daj jeszcze... Pokażesz całą kuchnię? Tak mi się u Ciebie spodobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Mufcia daj jeszcze... Pokażesz całą kuchnię? Tak mi się u Ciebie spodobało... Dopisuję się do prośby, bo mi się też podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Dziekuje , niestety to sa zdjecia archiwalne sprzed 2 lat, obecnie kuchnia jest w trakcie przebudowy, w dodatku nie mam aparatu (działa losowo ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 09.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Czy na ktoś mo może łazienkę w zielonych płytkach. Zastawiam sie nad Paradyż Facia Cao. Może ktoś ma i mógłby pokazać zdjęcia?Bedę wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 10.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Czy na ktoś mo może łazienkę w zielonych płytkach. Zastawiam sie nad Paradyż Facia Cao. Może ktoś ma i mógłby pokazać zdjęcia? Bedę wdzieczna. Zdecydowałam sie właśnie na nie, łazienka jeszcze nie skończona. Poszukam zdjęć i postaram sie wkleić. Połączyłam z moaziką i dekorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ja też chętnie zobaczę, czekamy zatem na fotunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 10.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Fajną kolekcję kuchenną ma Cersanit (Villaggio): http://www.cersanit.kielce.com.pl/product_b.php?mod=s_prod&idz=8649295e703f7c21e1ff5b2823393f2e&prod_dzial_id=7&ig=1&k=17&lang=pl Odcień spokojny -trawkowato-wiosenny, nie razi po oczach Dekory troszkę pstre- ale można ich nie brać tylko same płytki podstawowe. Kachna, widziałaś te płytki "na żywo" ? Ta zieleń by mi pasowała, z resztą łącznie z kurkami tylko czy kolor nie zwala z nóg? Piszesz, że kolor spokojny wnioskując z obrazka czy widziałaś te płytki? Będę miała meble całe waniliowe, blady w okleinie drewnopodobnej, dość ciemniej i przyjemna dla oka zieleń ozywiłaby kuchnię, tylko oczywiście w mojej dziurowatej okolicy nie mam szans aby obejrzeć te płytki pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No niestety na żywo to nie, ale mam w domu katalog Cersanitu, i zarówno w nim jak i na foto w inecie kolorek jest pastelowy a nie "siarczysty",. Chybabym zaryzykowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.09.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No niestety na żywo to nie, ale mam w domu katalog Cersanitu, i zarówno w nim jak i na foto w inecie kolorek jest pastelowy a nie "siarczysty",. Chybabym zaryzykowała. Ja bym raczej nie ryzykowała. Kolory w druku są przekłamane, na monitorze tym bardziej. A w rzeczywistości liczy się przecież jeszcze połysk, faktura, oświetlenie itp. Oglądajcie na żywo koniecznie. Najlepszy przykład to kafelki, które wkleiłam powyżej (te zielone). Pojedyńczy kafelek wygląda na inny kolor niż na aranżacji, mimo że obie foty są ze strony producenta. A po wrzuceniu do mojej wizualizacji, to już całkiem inna bajka - na moim komputerze i w robocie wygląda jeszcze jako tako. Jak zajrzałam do tego wątku u brata , to się mocno ucieszyłam , że trzy razy je na żywo oglądałam i wiem, jak wyglądają naprawdę . Dostałabym zawału, gdybym je np. bez oglądania zamówiła przez internet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Czy na ktoś mo może łazienkę w zielonych płytkach. Zastawiam sie nad Paradyż Facia Cao. Może ktoś ma i mógłby pokazać zdjęcia? Bedę wdzieczna. U mnie w dzienniku sa wizualizacje łazienki w tej kolekcji, łazienka będzie robiona gdzies za około miesiąc, wtedy będę mógł pokazać zdjęcia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 11.09.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a może Helsinki firmy Grespania - ale to typowo łazienkowe płytkijeżeli juz były pokazane w tym wątku to sorki http://www.plaadiparadiis.ee/show.php?lang=est&cat=1&id=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 11.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 kasiola Piekne te są te płytki, ale podejrzewam, że tak od reki ich się nie kupi, a ja potrzebuję już. Po konsultacjach - dzieki maksiu - podjęłam decyzję o Facja Cao. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.09.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ja wiem, że to nie zielone... ale piękne.... http://www.plaadiparadiis.ee/katalog/wall_tiles/helsinki/inter1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 12.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 DarioAS są w zielonej wersji - mozna obejrzec na stronie firmy Grespania -cudne -właśnie się do nich "przymierzam" Betsi terminy realizacji 1-2 tyg.(są podobno w krajowych magazynach) cena niestety ok 122zł/m2 a ten dekor z " kwiatkiem" - 160zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.09.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 ten dekor? http://www.plaadiparadiis.ee/katalog/wall_tiles/helsinki/razvorot2_12.jpg ja nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 12.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 DarioAS tak -TEN DEKOR kosztuje 160zł -cena jest przerażająca ,ale jest cudny i wmawiam sobie od kilku dni,że właściwie do mojej łazienki pasuje tylko jeden (1szt) w tej kolekcji są jeszcze dekory typu "łodyga" po 44zł/szt też ładne ale same płytki są pięknie błyszczące i ta zieleń powalająco żywa a na dodatek te wypukłości są ekstra - płytki są w wersji "płaskiej" i "wypukłe" i gdyby ktoś wkleił zdjęcie łazienki "na żywo" to by mi pomogło podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Powiem wam, że ja się trochę boję takich awangardowych płytek z "intensywnymi" dekorami. Przymierzałam się do dużej łazienki do kolekcji Calle z Tubądzina; http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/mini/calle%20duza.jpg Ale potem pomyślałam, że taki intensywny wzór i kolorystyka znudzi mi się po miesiącu i będzie mnie denerwował. Zresztą dekoratorzy też doradzają nie zachwycać się trendami -bo są robione pod salony łazienkowe i katalogi a nie dla "normalnych" ludzi. W końcu zdecyduję się na takie: http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/mini/ottawa-m.jpg lub te: http://cersanit.pl/cms_foto/143/trawertino_d.jpg a do kibelka na dole: http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/alabastrino_duzy.jpg Podobają wam się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts