kachna28 10.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 OK -ale mnie zaskoczyłaś mam w domu katalog Cersanit -i dopiero teraz zwróciłam uwagę na te mozaiki Cena faktycznie -36zł za "plasterek" 30x30cm, ale to tylko na obudowę wanny -to może przeżyję Dario -zszokowałaś nas 1,5 m-ca kombinacji na temat zielonych płytek na nic Napisz co to zapłytki bo foto raczej niewyraźne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 10.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dario -zszokowałaś nas 1,5 m-ca kombinacji na temat zielonych płytek na nic Napisz co to zapłytki bo foto raczej niewyraźne! A ja myślałam ,że to tylko ja nie umiem podjąć decyzji w sprawie płytek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dario -zszokowałaś nas 1,5 m-ca kombinacji na temat zielonych płytek na nic Napisz co to zapłytki bo foto raczej niewyraźne! A ja myślałam ,że to tylko ja nie umiem podjąć decyzji w sprawie płytek.... Płytki to Venus Maracana. Ale ... jeszcze nie są na ścianie... Wybierałam je wczoraj, po ciemku (słabo oświetlony sklep), a dziś dopiero zobaczę je w świetle dziennym. To jeszcze może się okazać, że znów nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 To jest dodatkowa łazienka i nie ma tu wanny jest jedynie prysznic http://images25.fotosik.pl/98/2b41da839084a419.jpg Ja chciałam beżowe Trawertino do łazienki na poddaszu -wanna + prysznic... Jedyne z mozaiką, które mi się podobają to Ottawa z Tubądzina -co o nich sądzicie? (nie są zielone ) http://www.tubadzin.pl/flash.php?lang=1#hStrona=kolekcje_szczegoly,hLan=1,hSound=true,hLoop=1,hStrona_sub=lazienkowe,hKolekcje_id=86,hKolekcje_produkt_id= Dekor: http://www.eplytki.pl/pliki/aranzacje/2343.jpg Liczę na Wasze opinie ! ja jestem za Ottawą mam z niej WC zrobione jestem bardzo zadowolona... troszke na niej widac ciemne włosy, ale poza tym sprawdza sie bardzo dobrze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mundzia -plizz o fotki (w twoim linku nie ma wc ) -ja te płytki widziałam na "żywo" 2 m-ce temu i strrrasznie mi się spodobały, a teraz w tym sklepie zmienili wystawkę i nigdzie nie mogę ich zobaczyć. Pan w hurtowni mówi, że może sprowadzić -ale wtedy to już by trzeba kupić -a ja muszę je jeszcze raz sobie "unaocznić" PS. Ciemnie włosy to nie problem, bo my z mężem to blondyny (ja co prawda farbowana ale zawsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 10.10.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Tak się wtrącę, trochę ni z gruszki ni z pietruszki, ale o zielonych płytkach - właśnie przywieziono mi kupione w sklepie epłytki.pl zielone płytki do kuchni - z paradyża Bambus zefir plus mozaika w kolorze zefir+brown. Wyglądają ślicznie, mam nadzieję, że na ścianie będą jeszcze ładniejsze:-) Pierwszy zakup w tym sklepie udany, już planuję drugi:-) pozdrawiamBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 oto bambus Zefir z paradyża: http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/002470.jpg i mozaika: http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/002712.jpg Faktycznie ładne -takie "żywe" Też się zastanawiamy nad kupnem w e-płytki (cena!!!) -ale trochę boję się jakichś stłuczek Nie wiesz czy nie robią problemu z wymianą jakby coś pękło w transporcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mam Mam moje zielone puerto verte Są w porządku No to jestem szczęśliwa To już mam prawie wszystkie płytki. Brakuje tylko na ścianę nad blatem, ale na te mogę poczekać Też Wam wszystkim życzę takiej radości jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 10.10.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 oto bambus Zefir z paradyża: Faktycznie ładne -takie "żywe" Też się zastanawiamy nad kupnem w e-płytki (cena!!!) -ale trochę boję się jakichś stłuczek Nie wiesz czy nie robią problemu z wymianą jakby coś pękło w transporcie? Płytki były dobrze zapakowane, podzielone na dwie paczki, grubo owinięte folią bąbelkową. Zgodnie z regulaminem otworzyłam je przy kurierze i sprawdziłam czy wszystko w porządku, gdyby były uszkodzenia, to trzeba spisac protokół i na jego podstawie reklamacja jest uwzględniana. Co do samych płytek, to masz rację dość żywe, ale zależało mi na czymś, co ożywi kuchnię i mam nadzieję, że osiągnę zaplanowany efekt. Na podłodze mam już gres z paradyża - gabes beige, meble będą całe waniliowe, równiez korpusy, blat w okleinie drewnopodobnej dośc ciemnej i wydaje mi się, że gdyby płytki były kremowe, to byłoby mdło a tak nawet w środku zimy w mojej kuchni będzie wiosna:-) pozdrawiam serdecznie Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 oto bambus Zefir z paradyża: Faktycznie ładne -takie "żywe" Też się zastanawiamy nad kupnem w e-płytki (cena!!!) -ale trochę boję się jakichś stłuczek Nie wiesz czy nie robią problemu z wymianą jakby coś pękło w transporcie? Płytki były dobrze zapakowane, podzielone na dwie paczki, grubo owinięte folią bąbelkową. Zgodnie z regulaminem otworzyłam je przy kurierze i sprawdziłam czy wszystko w porządku, gdyby były uszkodzenia, to trzeba spisac protokół i na jego podstawie reklamacja jest uwzględniana. Co do samych płytek, to masz rację dość żywe, ale zależało mi na czymś, co ożywi kuchnię i mam nadzieję, że osiągnę zaplanowany efekt. Na podłodze mam już gres z paradyża - gabes beige, meble będą całe waniliowe, równiez korpusy, blat w okleinie drewnopodobnej dośc ciemnej i wydaje mi się, że gdyby płytki były kremowe, to byłoby mdło a tak nawet w środku zimy w mojej kuchni będzie wiosna:-) pozdrawiam serdecznie Basia Opis bardzo zachęcający -czekamy więc na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no, właśnie ten Zefir też mi się podobał. Tylko w końcu pomyślałam, że raczej nie będzie pasował do blatu OK, suuuuper!!! i po kłopotach płytkowych... Ciekawe co dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.10.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no, właśnie ten Zefir też mi się podobał. Tylko w końcu pomyślałam, że raczej nie będzie pasował do blatu OK, suuuuper!!! i po kłopotach płytkowych... Ciekawe co dalej.. No, dalej to mam kłopot ze stolarzem. Już było wszystko ugadane, ale się koleś rozchorował i nie daje znaku życia od dwóch tygodni. A w międzyczasie zajrzałam do umowy, którą miałam już podpisywać, a tam całkiem co innego, niż we wcześniejszej ofercie - zakres wykonania i cena Szukam nowego, a roboty mają się ku końcowi i tylko na kuchnię będę czekać wrrrrrrrrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 11.10.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Mundzia -plizz o fotki (w twoim linku nie ma wc ) -ja te płytki widziałam na "żywo" 2 m-ce temu i strrrasznie mi się spodobały, a teraz w tym sklepie zmienili wystawkę i nigdzie nie mogę ich zobaczyć. Pan w hurtowni mówi, że może sprowadzić -ale wtedy to już by trzeba kupić -a ja muszę je jeszcze raz sobie "unaocznić" PS. Ciemnie włosy to nie problem, bo my z mężem to blondyny (ja co prawda farbowana ale zawsze ) jak tylko znajdę chwilke to zapodam fotki ale niestety nie wiem czy to będzie dzis, czy jutro czy w poniedziałek bo mam strasznie urwanie głowy... ale bede pamiętała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no, właśnie ten Zefir też mi się podobał. Tylko w końcu pomyślałam, że raczej nie będzie pasował do blatu OK, suuuuper!!! i po kłopotach płytkowych... Ciekawe co dalej.. No, dalej to mam kłopot ze stolarzem. Już było wszystko ugadane, ale się koleś rozchorował i nie daje znaku życia od dwóch tygodni. A w międzyczasie zajrzałam do umowy, którą miałam już podpisywać, a tam całkiem co innego, niż we wcześniejszej ofercie - zakres wykonania i cena Szukam nowego, a roboty mają się ku końcowi i tylko na kuchnię będę czekać wrrrrrrrrr...... no widzisz... to znów mam podobny problem dziś tata kładzie te płytki w kuchni. I pewnie jeszcze dziś skończy (jak go znam). I co??? Wszystko mamy. I pomalowane i posprzątane i nawet meble już przyszły do pokoju Dawidka, do salonu zamówione (mają być za tydzień), sprzęty wszystkie kupione (agd, lampy, nie lampy...). I.... Czekamy na kuchnię. Dzwoniłam wczoraj do meblarza, to myślałam, że z krzesła spadnę. Sprawa mojej kuchni ciągnie się od sierpnia a gościu mi mówi, że może za dwa, trzy tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 11.10.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dari tak na pocieszenie mi jedynie do szczęścia czyli przeprowadzki brakuje...gazu. Jesli będzie zimno to ukochana gazownia może jeszcze poprzeciągać termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Edyryt, ja nadal nie mam podłączonego prądu!!! Porażka. Mamy zrobiony rozdział, no i na podłączenie czeka się ok. miesiąca, od daty wpłynięcia gotówki na ich konto. A to był tylko tysiąc złotych, którego ciagle nam brakowało, bo zawsze coś trzeba było kupić na szybko do domu. Ale miesiąc już mija i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 11.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nie wiem co Ci napisać na pocieszenie, może to że bez prądu częściej się mogą zdarzać romantyczne kolacje przy świecach Może spróbuj nękać elektrownię przeciez masz małe dziecko i ono chce oglądać bajki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 już dużo rzeczy próbowałam i to nie sama, bo tam pracuje mój szwagier . Trochę pewne sprawy przyśpieszył, a i tak zero efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A tak z ciekawości ile u Was wołają za kuchnie? U nas cena kształtuje się od 900 do 1500zł /mb (góra +dół z zabudową sprzętu AGD). Dario -wklej foto w jakim stylu ta kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.10.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 DarioAS, sprawa mojej kuchni ciągnie się od lipca i jeszcze nawet zamówiona nie jest, a będzie się robić ok. 5 tygodni Właśnie dzwoniłam do stolarza, żeby spytać, czy już wyzdrowiał, na co mi odpowiedział, że oczywiście, już w zeszłym tygodniu!!! I właśnie miał do mnie dzwonić... Na środę (!!!) jestem z nim umówiona, bo jak próbowałam kwestie ceny wyjaśnić przez telefon, to coś mu zaczęło przerywać A zaczynanie teraz z kimś całkiem nowym i jego terminami, też mi się niekoniecznie uśmiecha. Pożyjemy, zobaczymy Na drzwi wew. też będę czekać ok. 5 tyg., a roboty wszystkie mi się kończą koło 20 października. Będę mieszkać bez kuchni i drzwi do kibelka Na szczęście media mam wszystkie Grunt, że mam już płytki na podłogę A Ty się w końcu nie rozmyśliłaś znowu, co do tych nad blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts