Nasz Domek 06.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 chcę puścić na słoneczną elewację jakieś pnącze, może wolno rosnąć ale nie chcę robić podpór i zależy mi by nie wgryzało się w fugę...bo to ścianan z klinkeru...i na hasło pnącze mąż dostaje gęsiej skórki...bo mu klinkierek zniszczy....więc chcę go przekonać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paskud 06.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 (..)wolno rosnąć ale nie chcę robić podpór i zależy mi by nie wgryzało się w fugę...bo to ścianan z klinkeru...(..) tak to tylko w erze mają jeśli nie chcesz robić podpór to musisz zdecydować się na pnącze z grypy samoczepnych, a tutaj wybór nie jest specjalnie duży, i są to niestety pnącza o bardzo dużych rozmiarach na ogól - winobluszcze np. jeśli jest to słoneczna elewacja to proponują winorośl i ładnie wygląda i smaczne owoce ma, cięta w odpowiedni sposób ma niewielki rozmiary, ale niestety wymaga czegoś do wspinania się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts