Żorka1719502433 06.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy ogrzewanie podłogowe jest zdrowe? Czy nie wpływa w jakiś sposób na zdrowie? Które wybrać? Elektryczne czy z ogrzewanie centralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 06.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy ogrzewanie podłogowe jest zdrowe? Czy nie wpływa w jakiś sposób na zdrowie? Które wybrać? Elektryczne czy z ogrzewanie centralne? Nie chce się czepiać ale uzyj opcji "szukaj". Ostatnio był ten temat maglowany na wszystkie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 06.09.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Przepraszam że zapytalam, jestem tu nowa i żeby od razu z grubej rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.09.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ja planuję ogrzewanie podłogowe z centralnego. Nie wiem czy zdrowe -ale prasa fachowa (np. Murator) twierdzi że tak U mnie podłogówka będzie tam, gdzie płytki czyli w wc, holu, sieni i kuchni na dole -oraz w łazience na górze. Salon z płytkami na podłodze jakoś mi nie podchodzi -będzie więc parkiet i tradycyjne kaloryferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 06.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Przepraszam że zapytalam, jestem tu nowa i żeby od razu z grubej rury? Ale pewnie znasz zasady i wiesz że na każdym forum dyskusyjnym jest coś takiego jak wyszukiwarka do której wpisuje się słowo szukane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 06.09.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Przepraszam że zapytalam, jestem tu nowa i żeby od razu z grubej rury? Daj spokój i nie przejmuj się - to naprawdę nie była wcale żadna gruba rura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 06.09.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ogrzewanie podłogowe nie jest ogrzewaniem naturalnym. Masz wygrzane stawy i stopy, wychodzisz na zimno i djabli je biorą. Ja z tej przyczyny nie zakładałem tego u siebie, Jedyne pomieszczenie w którym mam pdłogówkę to duża łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 06.09.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 KOM44,to jakie jest naturalne?? Trzeba sobie na suficie zawiesic zarowke-kwoke,zeby bylo jak pod sloncem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 06.09.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ogrzewanie podłogowe nie jest ogrzewaniem naturalnym. Masz wygrzane stawy i stopy, wychodzisz na zimno i djabli je biorą. Ja z tej przyczyny nie zakładałem tego u siebie, Jedyne pomieszczenie w którym mam pdłogówkę to duża łazienka. Tak z ciekawosci. A ile "gradusów" ma podłoga, ze "wygrzewa" stawy i stopy? I moze uzupelnisz o jakich temperaturach w pomieszczeniu mówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 06.09.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 WitajcieOd stycznia ogrzewam parter domu wodnym ogrzewaniem podłogowym, osobiście jestem bardzo zadwolona , kiedy mogę stanąć bosą stopą na podłodze i czuć przyjemne ciepło. Każdy użytkownik jakiegoś ogrzewania będzie bronił swojego wyboru i przedstawiał swoje racje. Nie stoję po żadnej stronie taki był nasz wybór. Podłogówka ogrzewa salon, hol, kuchnie ,pokój gospodarczy i 2 łazienki, wszedzie są termostaty, które odcinają ciepło po uzyskaniu nastawionej temperatury.Obecnie grzejemy w kominku z płaszczem wodnym skąd moc wykorzystywana jest na podłogówkę temperatura wody na piecu wynosi 27 stopni temperatura w pomieszczeniach z podłogówką 25 stopni , tam gdzie nie grzejemy jest 21. Nie odczuwam żadnego dyskonfortu z powodu lekko ciepłej podłogi , zresztą i tak wiekszość dnia mam nogi w pozycji horyzontalnej z laptopem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.09.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 KOMM Pewnie zapomniał o temperaturze podłogówki U mnie jest ustawione na 23 stopnie i jest OK O zdrowiu to tu trzeba poczytać http://bioter.pl/prasa/rak.htm Dotyczy to każdego z budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 06.09.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Ciekawa strona, ale nic nie pisza o połogówce...Jest za to o wodzie, że zdjęciami. Widzieliście, jak woda reaguje na brzydkie i ładne słowa ? Rewelacja ! Może by tak wrzucić jej coś aktualnegoze świata polityki przed wyborami ? Woda prawdę Ci powie... http://bioter.pl/woda/woda-2.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Poczytałem... Idę po kolejne piwo... Tego na trzeźwo się nie da..... Czarną kurę o północy..... O kurrrr..... Było już takie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Może by tak wrzucić jej coś aktualnego ze świata polityki przed wyborami ? To wyparuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A gdzie jest BOGUSLAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawed2 06.09.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej żorka witam swojego ja też od niedawna szperam na tym forum. Na jakim etapie jesteś z domkiem? My załatwiamy dokumenty a projekt się tworzy .Budowę musimy zacząć wioną 2008 bo teraz nie damy rady papirologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hej żorka witam swojego ja też od niedawna szperam na tym forum. Na jakim etapie jesteś z domkiem? My załatwiamy dokumenty a projekt się tworzy .Budowę musimy zacząć wioną 2008 bo teraz nie damy rady papirologia prosze na priv z tymi usciskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żorka1719502433 07.09.2007 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 hej żorka witam swojego ja też od niedawna szperam na tym forum. Na jakim etapie jesteś z domkiem? My załatwiamy dokumenty a projekt się tworzy .Budowę musimy zacząć wioną 2008 bo teraz nie damy rady papirologia Ja niestety nie buduję, a remontuję kupiony dom ... ale teraz jak patrzę na to co trzeba wymienić to chyba drugi raz zdecydowałabym sięna budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts