Gość elutek 11.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 źle to zrozumiałaś.Ona tego nie piła Ma 73 lata więc wolno jej pozapominać. to może trzeba było pić...? jeśli pewne byłoby, że na pamięć pomaga, to byłabym pierwsza w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jeżeli działa tzn . że trzeba uzywać. Ja poproszę o szczepionkę lub zaczyn . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.09.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 niktspecjalny Czy teściowa ma jeszcze tego grzybka .Może sie rozmnaża Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.09.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 niktspecjalny Czy teściowa ma jeszcze tego grzybka .Może sie rozmnaża Pozdr. Teściowa? Pod wpływem grzybka? Czy grzybek pod wpływem teściowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ten grzybek w słoju solo siedzi to i rozmnożyć się nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 14.09.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ...znajoma baardzo dawno temu to hodowała... istne panaceum na wszelaką chorość! Działa na popęd i na wstrzymanie! Cokolwiek miałoby to znaczyć! Na moje sceptyczne pytanie jak to jest że działa na popęd i na wstrzymanie i to naraz odpowiedziała mi że toto REGULUJE! No i nie pogadałem... straciłem rezonans... Długo tego nie stosowała... przeszło jej... na inne medykamenty... niestety... Szczęśliwi ludzie co nie mają innych zmartwień... ehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 niktspecjalny Czy teściowa ma jeszcze tego grzybka .Może sie rozmnaża Pozdr. Niestety tego grzyba już nie ma i nie może sobie przypomnieć skąd go miała. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 niktspecjalny Dzięki za chęci .Szkoda że grzybek padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts