vucko 22.07.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Z jakiego drzewa zrobic sztachety (ja mam zamiar dac olche). Czy w ogóle radzicie robic ogrodzenie drewniane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA ZALESIE 22.07.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Jak masz czas na ciągłe zabezpieczanie sztachet to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipp 23.07.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Jak je oszlifujesz na gładko i pomalujesz dwa lub trzy razy impregnatem to masz spokój na kilka lat. U mnie płot z olchy stoi już 5 lat i wygląda jak nowy. P.s. drewno najlepiej zabezpiecz ciśnieniowo jeżeli masz taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts