odaro 06.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Poszukuję dobrej wypożyczalni gotowych szalunków do stropu monolitycznego na terenie Warszawy lub okolic. Macie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 11.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Co prawda nie wiem co to jest strop monolityczny, ale gotowe szalunki wypozyczyłam w wypożyczalni sprzętu budowlanego w Legionowie na Chrobrego, 2.50 za m2 trzewba przebierac bo są pogięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 11.09.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Co prawda nie wiem co to jest strop monolityczny, ale gotowe szalunki wypozyczyłam w wypożyczalni sprzętu budowlanego w Legionowie na Chrobrego, 2.50 za m2 trzewba przebierac bo są pogięte Pamiętasz może jakiś telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 12.09.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Duża wypożyczalnia to PERI za Ożarowem Mazowieckim, ale nie wiem czy bawią się w kontakty z malutkimi inwestorami. Sprawdź też w RAMIRENT, mają stemple stalowe, może mają też szalunki. Ewentualnie strop typu filigran, ale o to chyba pytałeś kiedys w innym post'cie. Pzdr Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 12.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Co prawda nie wiem co to jest strop monolityczny, ale gotowe szalunki wypozyczyłam w wypożyczalni sprzętu budowlanego w Legionowie na Chrobrego, 2.50 za m2 trzewba przebierac bo są pogięte te 2,50 to za jaki okres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 12.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 2.50 zł za m2/doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A kaucja jakaś jest wymagana?I rozumiem dla pewności że jest to komplet. Szalunki i stemple.W sumie to przy 100mkw da 250zł/doba. 6 dni to 1500zł. To mniej niż drewno na szalunki. W sumie to potem je można odsprzedać ale wyłożyć trzeba całość... Sam przed tym dylematem stoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 14.09.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A kaucja jakaś jest wymagana? I rozumiem dla pewności że jest to komplet. Szalunki i stemple. W sumie to przy 100mkw da 250zł/doba. 6 dni to 1500zł. To mniej niż drewno na szalunki. W sumie to potem je można odsprzedać ale wyłożyć trzeba całość... Sam przed tym dylematem stoje. Jaki dylemat ?? żeby strop stał tylko 6 dni podstemplowany ???? Przecież to samobójstwo- od razu pisz sobie posta na forum-LUDZIE CO SIĘ STAŁO - STROP MI PĘKA A W ZASADZIE TO CHCE SIĘ CHYBA ZAWALIĆ !!! Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 14.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Nie mam dylematu czy ma stać 6 czy dłużej...Czytaj dokładnie.Szacuje sobie tylko kiedy koszt drewna zrówna mi sie z ceną wypożyczenia. Te 6 dni to taka jednostka umowna kosztów OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.09.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Zobacz http://www.rentbud.pl ja u nich wypożyczałem szalunki na ściane oporową, zobacz w dzienniku, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 17.09.2007 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Dzięki - sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts