mk1719501284 07.09.2007 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Hej! czy ktoś z was ma zamontowane okna z roletami zewnętrznymi i moskitierą (w jednej puszce)? Jak się to wam sprawdza? Ile okien macie tak dodatkowo zabezpieczonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 07.09.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ja mam w każdym pomieszczeniu jedno okno z moskitierą. Zamawiane razem z oknami (mają swoje prowadnice i osobną puszkę). Jestem ZA. Wieczorem okno na oścież - a komary się oblizują na dworze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta.krzysiak 04.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 (edytowane) Też mam zewnętrzne rolety z moskitierą, [moderowano] Jak pisała Zopafisa - okno otwarte na pełna szerokość i nie ma żadnego komara wieczorkiem . [moderowano] Edytowane 4 Lipca 2013 przez joliska reklamy w odkopanym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts