Heath 11.09.2007 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Tak, zainspirowałeś mnie. Ja mam problem z drugiej strony - od zawiasów, bo tam miałem domurowywane. Tyle że u mnie ten doklejany pasek wyjdzie węższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 11.09.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Mam fotke któa pokazuje drzwi od strony zawiasów. Prześłe Ci na E-maila Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 11.09.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Mam fotke któa pokazuje drzwi od strony zawiasów. Prześłe Ci na E-maila Pozdrawiam Wystawcie tę fotkę wreszcie. Dziś będa mi obrabiać gerdę i musze wiedziec jak to najlepiej zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 11.09.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 HABIER daj e-maila to Ci wyśle specjalnie!!! Ja bym tu wkleił ale jeszcze nie założyłem sobie konta na FOTOSIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 HABIER daj e-maila to Ci wyśle specjalnie!!! Ja bym tu wkleił ale jeszcze nie założyłem sobie konta na FOTOSIKU prześlij mi, ja wkleję Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 11.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 EZS/Ewa ale daj e-miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 11.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 HABIER daj e-maila to Ci wyśle specjalnie!!! już Ci wysłałem (na PW) w sumie to chyba drugi lub trzeci raz - ostatnio 7 sierpnia Ja bym tu wkleił ale jeszcze nie założyłem sobie konta na FOTOSIKU spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GATA24 11.09.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja też zamówiłam drzwi Gerda i też chyba będę miała ten problem Ups. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 20.09.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No i jak tam z tą obróbką drzwi Wam wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 20.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No i jak tam z tą obróbką drzwi Wam wyszło? hej, dzieki za zdjęcia obróbka robi się jak zrobią to wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 21.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No to czekamy, popatrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 21.09.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nie rozumie dlaczego tak uparcie montuja ludzie dzrwi otwierane na zewnatrz?Dla mnie to przede wszystkim wyglada nie ladnie no a przy okazji wychodza takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 21.09.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Nie rozumie dlaczego tak uparcie montuja ludzie dzrwi otwierane na zewnatrz? Ale kto nie rozumie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 21.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Moja opina idzie w drugą stronę. Jak można zrobić drzwi otwierane do wewnątrz? Ale przyznacie, że jest to jak rozmowa o kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metrys 21.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Drzwi zewnętrzne jak sama nazwa wskazuje powinny optwierać się na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 21.09.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Drzwi zewnętrzne jak sama nazwa wskazuje powinny optwierać się na zewnątrz. każdy robi jak lubi lub jak mu się podoba - nie ma co na ten temat dyskutowac. Ale pytanie kto nie rozumie jest nadal aktualne: Nie rozumie dlaczego tak uparcie montuja ludzie dzrwi otwierane na zewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 24.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czy ma ktoś takie drzwi z obróbką zawiasów - bo o to głównie w tym wszystkim chodzi.Jeśli to nie problem to poproszę ładnie o takie:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 24.09.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Drzwi zewnętrzne jak sama nazwa wskazuje powinny optwierać się na zewnątrz. każdy robi jak lubi lub jak mu się podoba - nie ma co na ten temat dyskutowac. Ale pytanie kto nie rozumie jest nadal aktualne: Nie rozumie dlaczego tak uparcie montuja ludzie dzrwi otwierane na zewnatrz? Dla bardzo czepialskich imbecyli wyjasniam ze Ja nierozumiĘ Moze byc??? czy jeszcze potrzebujesz jakos jasniejszego wyjasnienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 24.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ale pytanie kto nie rozumie jest nadal aktualne: Nie rozumie dlaczego tak uparcie montuja ludzie dzrwi otwierane na zewnatrz? Dla bardzo czepialskich imbecyli wyjasniam ze Ja nierozumiĘ Moze byc??? czy jeszcze potrzebujesz jakos jasniejszego wyjasnienia?? morze i może być - jak lubisz... Na przykład ja nie rozumiem dlaczego mi ubliżasz. Wpisałeś się durnym i nic nie wnoszącym tekstem do wątku w "wymianie doświadczeń" gdzie ludzie potrzebują porady i wymiany doświadczeń. OK. Chciałeś pokazać swoją wyższość - OK rozumiem - szkoda, że nie do końca Ci wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 24.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No to czekamy, popatrzymy. Już dziś widziałem jak to zrobili - wg. mnie wygląda super. Dzieki metrys za pomysł. Nie zrobiłem dziś zdjęć bo było już ciemno jak byłem na budowie - jutro postaram sie dostarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts