olorobal 17.04.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Oooo witam cię Przypadkowo na mnie "wpadłaś" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 17.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Całkiem przypadkiem....szukałam swojego wątku a tu Olio - pomyślałam że to na pewno Ty i się nie myliłam......Martynka mnie utwierdziła w przekonaniu Ach no i rzut piętra rozwojowy......na rodzeństwo dlal Martynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 17.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No tak Tika wagowo charakterystyczna Tak rozwojowo pięterko Myślałam nawet o trójce dzieci. Na upartego na dole z jadalni można pokój zrobić.... Ale to odległe plany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 17.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To prawie jak ja...dlatego zalerzao mi na czterech pokojach na górze. Ostatecznie mam trzy na górze i jeden dodatkowo na dole - na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_www 26.06.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Czekamy na jakieś foto z postępu robót Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 26.06.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Będą... Oj będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 15.07.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Gratuluję odwagi i trzymam za Was kciuki. W końcu do odważnych świat należy! Będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 15.07.2008 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Dzięki Ja was wczoraj podglądałam Zapamiętały mi się płytki łazienkowe... Też myślę o zieleni w łazience górnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 19.07.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ale demooolka była! Życzę, żeby jak najszybciej udało wam się wprowadzić do waszego domku. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 19.07.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ano była. I bardzo szybko im szło, bo w 2 dni w zasadzie zwalone było.... Gorzej ze sprzątaniem tego Ale najważniejsze, że już rośnie w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.07.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Super, że wreszxiw zaczyna Wam rosnąć domek. W sumie tak powinno być na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam serdecznie Tym razem to ja do Ciebie zajrzałam i jestem pod wrazeniem. Podziwiam za odwagę w przerabianiu tak starej chałupki, ale jednocześnie wiem, że się da - moi sąsiedzi z obecnego miejsca zamieszkania z naprawdę zrujnowanego domku zrobili taki domeczek, że wszystki zapiera dech Wniosek - wszystko się da jak się chce Wam też się uda Masz jakieś rzuty z projektu jeśli chodzi o elewacje? Jak ma wyglądać na zewnątrz? Jak zamierzacie urządzić swój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 19.07.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Mamy elewacje narysowane, ale tak... hmm ubogo. Tak na szybko, żeby złożyć wniosek o pozwolenie na budowę Ale zaraz poszukam.... EDIT. Już mam. Dwie tylko, reszta jeszcze mniej ciekawa http://i6.photobucket.com/albums/y212/olorobal/dom/Untitled-1.jpg I widok od strony ogrodu http://i6.photobucket.com/albums/y212/olorobal/dom/Untitled-2.jpg Dopieszczać będziemy w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Toż to nie remont, to prawdziwa budowa, a ja myslłam, że my dużo roboty będziemy mieć W porównaniu z Wami to będzie tylko lifting Czekam na relacje z postępów na budowie i gratuluję "szalonej wyobraźni" i odwagi. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.07.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Wow, całkiem spory domek powstanie Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 20.07.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Tak, walczymy pełną gębą I mam nadzieję, że efekt będzie powalający Bo po co ma niszczeć to co już stoi. lepiej przebudować, by jeszcze dłuuugo komuś służyło Monia, a do ciebie chyba będę się zgłaszać po porady ogrodnicze W tym roku raczej bez sensu grzebać się w ogrodzie, ale od wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Nie ma sprawy, choc sądzę, że szybko Ci pójdzie, skoro w gruzach takie kwiaty Ci rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 21.07.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Taaa.... Ja może zmysł estetyczny mam wyczulony i mniej więcej wiem jaki efekt chcę uzyskać, ale ogrodnik ze mnie jak z koziej pały trąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 29.07.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Gratuluję odwagi i pomysłu!Przeczytałam Twój dziennik i jestem pełna podziwu. Będę czytać i trzymać kciuki za powodzenie Waszego Remontu Generalnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia4562 01.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam,śledzę wątek "budowa starego domu" i trafiłam na Twój dziennik. Bardzo jestem ciekawa twoich zdjęć. Nie wiem czy to z moim komputerem jest coś nie tak - zamiast zdjęć widzę krzyżyki. Mam też starą chałupkę i chciałam podpatrzeć jak prace idą u Ciebie.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts