Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porozmawiajmy o ruderze Olorobala

Recommended Posts

• Odpowiedzi 201
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
Witam serdecznie :D Tym razem to ja do Ciebie zajrzałam i jestem pod wrazeniem. Podziwiam za odwagę w przerabianiu tak starej chałupki, ale jednocześnie wiem, że się da - moi sąsiedzi z obecnego miejsca zamieszkania z naprawdę zrujnowanego domku zrobili taki domeczek, że wszystki zapiera dech :roll: Wniosek - wszystko się da jak się chce :D Wam też się uda :wink: Masz jakieś rzuty z projektu jeśli chodzi o elewacje? Jak ma wyglądać na zewnątrz? Jak zamierzacie urządzić swój domek?

Mamy elewacje narysowane, ale tak... hmm ubogo. Tak na szybko, żeby złożyć wniosek o pozwolenie na budowę ;)

Ale zaraz poszukam....

EDIT. Już mam. Dwie tylko, reszta jeszcze mniej ciekawa

http://i6.photobucket.com/albums/y212/olorobal/dom/Untitled-1.jpg

I widok od strony ogrodu

http://i6.photobucket.com/albums/y212/olorobal/dom/Untitled-2.jpg

Dopieszczać będziemy w realu ;)

Toż to nie remont, to prawdziwa budowa, a ja myslłam, że my dużo roboty będziemy mieć :lol:

W porównaniu z Wami to będzie tylko lifting :wink:

Czekam na relacje z postępów na budowie i gratuluję "szalonej wyobraźni" i odwagi.

Powodzenia

Tak, walczymy pełną gębą :D I mam nadzieję, że efekt będzie powalający :lol: :lol: 8) Bo po co ma niszczeć to co już stoi. lepiej przebudować, by jeszcze dłuuugo komuś służyło :D

Monia, a do ciebie chyba będę się zgłaszać po porady ogrodnicze ;) W tym roku raczej bez sensu grzebać się w ogrodzie, ale od wiosny....

• 2 weeks później...