Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porozmawiajmy o ruderze Olorobala

Recommended Posts

Ja teraz mam krótkie do parapetów.... Jakbym już kupowała to nie takie starego typu (tkane grube oczka) tylko taką delikatną mgiełkę (tylko jak to się nazywa co by jakąś profesjonalną nazwą sypnąć ;) )....

Ale do firanek jeszcze mi daleeeeeko.... :roll: :(

Na razie zabieram się za rozrysowanie łazienki (bo nieco sobie ją zmienimy) i jakoś zabrać się nie mogę :roll:

• Odpowiedzi 201
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja teraz mam krótkie do parapetów.... Jakbym już kupowała to nie takie starego typu (tkane grube oczka) tylko taką delikatną mgiełkę (tylko jak to się nazywa co by jakąś profesjonalną nazwą sypnąć ;) )....

Ale do firanek jeszcze mi daleeeeeko.... :roll: :(

Na razie zabieram się za rozrysowanie łazienki (bo nieco sobie ją zmienimy) i jakoś zabrać się nie mogę :roll:

Wrzuć trochę fot z wnętrz, plany tylko nieco do mnie przemawiają.

A zreszta sama zobaczysz,że już niebawem firaneczki zawisną :D

Ach macie juz okna ? znalazlam fajna firmę z "naszych" okolic , cenowo fajna :D

Robią na vece 5 komorówki - my chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy podpisać umowę (zaraz jak zacznę w miare logicznie mysleć :oops: )

hej!

przybyłam po dluuugiej przerwie i oczom własnym nie wierzę!

Wasza rudera zmieniła się w naprawdę ładny kształtny domek. Bardzi podoba mi się konstrukcja dachu, jest oryginalna i na pewno nie obiąża tak fundamentów... Do tego lekki strop.

No i to na co zwrócili uwagę moi poprzednicy- naprawdę ladna jest ta linia dolnych okien. Rozważ nowe ale w podobie... Szczególnie ostatnia fotka (ta ze swiatłem wewnątrz) oddaje caly ich urok.

patrze i patrze i wiem, ile Was jeszcze pracy czeka... i wiesz, nie gniewaj się ale cieszę się, ze mam to juz za sobą ;)

A Tobie zyczę powodzenia i wytrwałości, zapowiada się slicznie!

Witam ;)

Gratuluje odwagi co do remontu domu.

Ja także miałam wybór albo remont starego domu, co łączyło sie z wymiana dachu i stropu wszystkich instalacji itp albo budowa nowego...

Wybrałam to drugie....

Jesteście o tyle w lepszej sytuacji że wchodzicie do pokoi z korytarza a w moim starym domu to z pokoju do pokoju..... :cry:

Zycze powodzenia ;)

Dzięki :)

Nam się udało w miarę zgrabnie przeprojektować tamte wnętrza...

My chyba trochę z sentymentu babrzemy się w starociach. Tak to jest, że ludzie albo uwielbiają starocie albo zdecydowanie wolą nowe postawić...

(kiedyś na studiach marzyło nam się z mężem kupić i wyremontować kamienicę :) )

• 2 weeks później...

Wesołych Świąt!

bez zmartwień, z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta, niech się snuje kolęda.

I gałązki jodłowe niech pachną Wam na zdrowie.

Wesołych Świąt!

http://www.sdb.krakow.pl/bws/choinka.jpg

I Gratulacje z postepu prac - jesteśmy pod wieeeeeelkim wrażeniem :))

Pozdrawiamy serdecznie :)))