olorobal 26.11.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja teraz mam krótkie do parapetów.... Jakbym już kupowała to nie takie starego typu (tkane grube oczka) tylko taką delikatną mgiełkę (tylko jak to się nazywa co by jakąś profesjonalną nazwą sypnąć ).... Ale do firanek jeszcze mi daleeeeeko.... Na razie zabieram się za rozrysowanie łazienki (bo nieco sobie ją zmienimy) i jakoś zabrać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja teraz mam krótkie do parapetów.... Jakbym już kupowała to nie takie starego typu (tkane grube oczka) tylko taką delikatną mgiełkę (tylko jak to się nazywa co by jakąś profesjonalną nazwą sypnąć ).... Ale do firanek jeszcze mi daleeeeeko.... Na razie zabieram się za rozrysowanie łazienki (bo nieco sobie ją zmienimy) i jakoś zabrać się nie mogę Wrzuć trochę fot z wnętrz, plany tylko nieco do mnie przemawiają. A zreszta sama zobaczysz,że już niebawem firaneczki zawisną Ach macie juz okna ? znalazlam fajna firmę z "naszych" okolic , cenowo fajna Robią na vece 5 komorówki - my chyba w przyszłym tygodniu pojedziemy podpisać umowę (zaraz jak zacznę w miare logicznie mysleć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 27.11.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Daj mi namiar na pw Okien jeszcze nie mamy. Na razie zbieramy kasę na nie Fotek mam niewiele, bo dawno nie byłam na budowie. Nie ma czasu teraz, praca-dom-praca-dom... Ale może w weekend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 hej! przybyłam po dluuugiej przerwie i oczom własnym nie wierzę! Wasza rudera zmieniła się w naprawdę ładny kształtny domek. Bardzi podoba mi się konstrukcja dachu, jest oryginalna i na pewno nie obiąża tak fundamentów... Do tego lekki strop. No i to na co zwrócili uwagę moi poprzednicy- naprawdę ladna jest ta linia dolnych okien. Rozważ nowe ale w podobie... Szczególnie ostatnia fotka (ta ze swiatłem wewnątrz) oddaje caly ich urok. patrze i patrze i wiem, ile Was jeszcze pracy czeka... i wiesz, nie gniewaj się ale cieszę się, ze mam to juz za sobą A Tobie zyczę powodzenia i wytrwałości, zapowiada się slicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 05.12.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dzięki za zainteresowanie Ja już marzę, żeby być na tym etapie co wy Tak blisko celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.12.2008 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Te okna.......sa przepiekne. Jak z magazynu o pieknych domach ......a oswietlone od wewnatrz ......jak z bajki Bylam przekonana, ze zdecydowaliscie sie na remont wlasnie ze wzgledu na nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 11.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam Gratuluje odwagi co do remontu domu. Ja także miałam wybór albo remont starego domu, co łączyło sie z wymiana dachu i stropu wszystkich instalacji itp albo budowa nowego... Wybrałam to drugie.... Jesteście o tyle w lepszej sytuacji że wchodzicie do pokoi z korytarza a w moim starym domu to z pokoju do pokoju..... Zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.12.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dzięki Nam się udało w miarę zgrabnie przeprojektować tamte wnętrza... My chyba trochę z sentymentu babrzemy się w starociach. Tak to jest, że ludzie albo uwielbiają starocie albo zdecydowanie wolą nowe postawić... (kiedyś na studiach marzyło nam się z mężem kupić i wyremontować kamienicę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No pięknie widzę,ze tak samo "pilnie" prowadzisz dziennikjak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.12.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kochana, ja już z miesiąc nie byłam na budowie Ale zaraz zmolestuję męża co by pojechać jak potomka spać położymy... Hmm.. EDIT miało być JA położę potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 No to czekam i jak juz wielokrotnie mówiłam - w czekaniu mistrzem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.12.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Niestety mężuna grypsko rozkłada... Spasował :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Przykre - szybkiego powrotu do zdrowia - budowa czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 14.12.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Taaa.... Tylko u nas już ściana łazienkowa stanęła... Chciałam zobaczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 23.12.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wszystkim odwiedzającym życzę dużo spokoju świątecznego, czasu spędzonego z rodziną i żeby marzenia o swoich czterech scianach jak najszybciej sie spełniły...http://cap35.caption.it/355/captionit120846I894D30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.12.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ciepłych i miłych Świąt, radości ze wszystkiego co robicie i spełnienia marzeń !!!! http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/sz/xrta7k3y.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 24.12.2008 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! bez zmartwień, z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, niech się snuje kolęda. I gałązki jodłowe niech pachną Wam na zdrowie. Wesołych Świąt! http://www.sdb.krakow.pl/bws/choinka.jpg I Gratulacje z postepu prac - jesteśmy pod wieeeeeelkim wrażeniem ) Pozdrawiamy serdecznie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.12.2008 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://img101.imageshack.us/img101/7426/drzewkolz1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 24.12.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://images49.fotosik.pl/42/f5d5acf2752e1aa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts