Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Porozmawiajmy o ruderze Olorobala

Recommended Posts

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 201
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

O rajciu - gratuluję mamusi i tatusiowi, oby okruszek się pieknie rozwijał :)

http://www.krolestwopocztowek.pl/ResizeImage/e/1/8/e180d12c3a81818becaaa5fcdec6e8d8/460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_SPIECIAL_103.jpg

• 5 months później...
  • 4 weeks później...

:D

U nas spokojnie. Babrzemy się ciągle w drobiazgach. Znaczy schody mamy już nowe :D To jedyna wielka rzecz od maja, kiedy to ocieplaliśmy chałupę...

Poza tym syn rośnie i jest przecudowny! Niedługo 7 miesięcy kończy :D Córa dorośleje, pyskuje, świetnie się uczy... Ach :D Poznałam trochę osób na wsi, mam się do kogo odezwać :) Lubię tu mieszkać :D

Miałam nadzieję, ze u Was coś drgnęło, ale nie bardzo widzę..

Edytowane przez olorobal

• 2 months później...

Jak fajna Żaba :)

a schody, też pierwsza klasa :)

Choć przynaam, że Wasze stare, mnie na chwile obecną by zadowoliły :lol2: bo stresa mam jak młody mi po drabinie biega :oops:

Fajnie, ze Wam się układa ,strasznie się cieszę :) i to,że ludzie wokół życzliwi - to też ważne bardzo.

A my, cóż my....jak nasza parapetówka będzie, to u Was przyjdzie czas robić kapitalny remont ;) :lol2:

Eee może nie bedzie tak źle, aczkolwiek jak znam małża mojego to istnieje taka szansa... Już mieliśmy malowania dwa zdaje się ;) Bo małż mój ma obsesję jakąś, a przy dzieciach nie sposób mieć czyściutkich ścian :)

Nasze schody były tak niebezpieczne, że co rusz ktoś z nich leciał! Małż tak zleciał, że solidnie stłukł sobie małego palca u stopy. Pocharatany był niefajnie... A ja jak schodziłam z młodym na rękach to cykora miałam powiem szczerze... Dlatego tak mnie te schody ucieszyły. Niestety tania wersja, z miękkiego drewna ;( ale są, służą i są bezpieczne!

• 2 weeks później...
  • 8 months później...
  • 4 weeks później...