malka 08.10.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Wychodek mnie rozczulił Ale pienknie Ci domek rośnie (roślinność też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 08.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nawet bez dachu wygląda pięknie A jak będzie skończony domek to będzie cudo Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 08.10.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Na zrobienie wychodka pół dniówki zeszło I stoi w miejscu naszej przyszłej... altanki... heh Dzięki Iza... Ważne, że NASZE będzie, a i oko fajnie jak będzie cieszyć... Już nie możemy się doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ola, fotki fajne (komin zauważyłam ), ale napisz ciś o swojej już nie ruderze, z czego tej cud urody komin? jak planujesz go wykończyć - mnie te prace czekają - więc wszystkie informacje mile widziane - może coś podpatrzę. Ciągle zachwycam się Twoją konstrukcją dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 27.10.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Kominy mamy takie http://www.tona-schornsteine.de/index.php?id=produkty Wentylacyjne zdaje się porotherm (materiałami zajmuje się mąż jako ten obeznany w branży - on pracuje w budownictwie, ja dopiero za tydzień zaczynam w urzędzie) Już stoją Jutro z moim tatą będziemy tynkować tę część wystającą ponad dach... Poza tym niewiele ciekawego, bo nie ma komu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 21.11.2008 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 O rany, wyszlo swietnie .....strasznie podoba mi sie ta linia okien na parterze ....zachowacie je ? Sa urokliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.11.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Tak, zachowamy je Tylko będą szersze i jednodzielne.... Dzięki bardzo Zaczyna przybierać już kształt DOMU, nie? Niezmiernie mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Tak, zachowamy je Tylko będą szersze i jednodzielne.... Dzięki bardzo Zaczyna przybierać już kształt DOMU, nie? Niezmiernie mnie to cieszy Ola - to juz jest dom !!! ściany, dach, komin - pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.11.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Bożena jestem (wiem, nick mylny) Ja już sie wnetrza mieszkalnego doczekać nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.11.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Przepraszam, zrobilo mi sie troche smutno ......na pewno beda ladne, ale te sa po prostu ....urocze w tym rozmiarze i z tym tzw krzyzem - dodaja tyle uroku calej bryle ! Przepraszam, bardzo przepraszam .....to tylko takie moje obsesje bo ja lubie stare okna ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.11.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Niestety wąskie są te okna, a ja jasność lubię. Bardzo... Chętnie przeszkliłabym ileby się dało, wiec nie decyduję sie na okna co w sporej części przysłonięte będą... Negocjuję jeszcze brak firanek, ale mąż na to raczej nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 22.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Rozumiem..........ale firanki sa niemodne, naprawde - nie sluchaj meza, nie zna sie postaw na swoim a kiedys przyzna ci racje..... Natomiast te okna sa tak unikatowe i nadaja taka klase waszemu domowi ...,...jeszcze raz cie bardzo przepraszam, ze sie tak wtracam........ Moze udaloby sie doswietlic z boku, tylu a chociaz jedna ta linie zostawic - one sa tak piekne, urokliwe .....niektorzy duzo by dali zeby takie miec ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 23.11.2008 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 My niekoniecznie gustujemy w takiej stolarce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Zajrzałam i ja, z ciekawości. I ... pełna podziwu jestem dla Waszej pracy! Rozumiem, że wszystko robicie "tymy własnemy rencamy" Chylę czoło. Od jakiegoś czasu poszukuję siedliska, właśnie z budynkiem mieszkalnym (w promocji moga być gospodarcze ), ale szczerze mówiąc, na budowlance znam się, jak świnia na tańcu i tu powstaje problem... koszty!!! Jak dla mnie niezmiernie ważna rzecz! Czytałam gdzie niegdzie, że remont takiego starego domu może być kosztowniejszy od wybudowania nowego. Czy Mogłabyś Bożenko podesłać mi na priva przynajmniej przybliżone dotychczasowe Wasze koszty? Będę niezmiernie wdzięczna. W moim przypadku i tak dojdzie jeszcz koszt wynagrodzenia ekipy, bo sami tego nie zrobimy ... ktoś musi na to zarobić, więc mąż odpada, pracuje poza krajem, a ja ... no cóż, na niewiele się przydam, chyba że do podawania cegieł Pozdrawiam ciepło i będę zaglądać, jeśli pozwolisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Hej, widze ze postepy poczynione! Mam takie male pytanko ile wynioslo was samo podniesienie poddasza i dach, chodzi mi o przyblizona kwote. Nas nie dlugo tez to czeka i chcialam sie troche obeznac w kosztach(z materialami nie bedziemy szalec, ale co musi byc to bedzie). pozdrawiam i czekam na info! Zycze powodzenia! http://forum.muratordom.pl/uzytkownik80483.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 25.11.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Poszły PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.11.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Bożena jestem (wiem, nick mylny) Ja już sie wnetrza mieszkalnego doczekać nie mogę.... No toś mie wyrolowała Było mówić wcześniej, a nie w błędnym przekonaniu utrzymywać Co nie zmienia faktu, że domek juz domkiem , a u mnie lodowisko nie koniecznie kryte - niezmiennie A o brak firanek walcz , mój ślubny też miał obiekcje, ale jak kilka razy musiał skakać po parapetach by zdjąć, potem przez kilka godzin mozolnie je upinać (bo zawsze cos było nie tak) - sam zaproponował by moze jakieś gustowne roletki kupić, lub inne zasłonki ... Od latnie mam firan - i tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 26.11.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nie ma sprawy... A o brak firanek walcz , mój ślubny też miał obiekcje, ale jak kilka razy musiał skakać po parapetach by zdjąć, potem przez kilka godzin mozolnie je upinać (bo zawsze cos było nie tak) Noo ja powiem ci, że wycwaniłam się, bo kupiłam sobie takie tasiemki, przyszyłam do firanki i zawiesiłam haczyki na stałe. Teraz ściągnięcie i założenie firanki zajmuje mi 2 minuty w sumie Ja głównie ze względu na światło i kurzołapanie chcę zrezygnować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A o brak firanek walcz , mój ślubny też miał obiekcje, ale jak kilka razy musiał skakać po parapetach by zdjąć, potem przez kilka godzin mozolnie je upinać (bo zawsze cos było nie tak) Noo ja powiem ci, że wycwaniłam się, bo kupiłam sobie takie tasiemki, przyszyłam do firanki i zawiesiłam haczyki na stałe. Teraz ściągnięcie i założenie firanki zajmuje mi 2 minuty w sumie Ja głównie ze względu na światło i kurzołapanie chcę zrezygnować.... Ależ ja też takie posiadałam, lecz serwując takowe ślubnemu do zakladania-raczej bym go nie zniechęciła , dostał pare razy takie z metra cięte do zawieszenia i milość do kurzołapaczy mu przeszła. Ja też głównie z tych powodów wywaliłam firanki, no i zimową porą całe ciepełko mi zatrzymywały pod parapetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts