olorobal 24.12.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Dziękuję bardzo Pięknie świątecznie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 28.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dziekuje za życzenia Ja Życze Wam Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://blog.wiara.pl/benia/files/2007/12/1392_nr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 12.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Olo domek rośnie jak na drożdżach. Widze że koza podobna jak była u mnie....no tylko ja miałam białą. Grzaliśmy przez Świeta i Nowy rok co by woda w CO nie zamarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 13.03.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oooo odezwałaś się Dawnośmy się nie czytały Tak, rośnie Co mnie niezmiernie cieszy Tysia teraz chora znów WIęc w domu będę jeszcze kilka dni, więc bedę wiecej miała czasu, żeby poczytać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_www 16.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dawno nie zaglądałem i widzę, że etap "demolki" i domku w wersji "cabrio" dawno skończony Efekt oczywiście bardzo pozytywny. Co do wjazdu na plac to jeszcze nie najgorzej wygląda - a wysypanie tłuczniem trzeba zaplanować już pod kostkę brukową: koparka, stabilizacja, obrzeża itd, itp - mamy ten sam problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 16.03.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam W sumie źle nie wygląda, ale jak przejdę w szpilach to mycie butów mnie czeka zaraz za bramą Tłuczeń będzie właśnie pod kostkę U ciebie na reszcie coś ruszyło. Ostatnio zazdrościłam ci tych okien a tu już robota się posunęła do przodu Tylko niektóre fotki mi się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.04.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kompleksor.itl.pl/slac/nuty/alleluja_okreszwykly3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Zdrowych i Spokojnych świąt Wielkanocnych http://dl8.glitter-graphics.net/pub/284/284188ekdymlcwcl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 21.04.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Olo domek rosnie jak na drożdżach. Daszek super...a elektrykę u mnie robili na górze bez żcian. Potem jakoś to upchneli pomiędzy płyty G-K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 21.04.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 My mamy u góry skrzynkę, wiec nie ma problemu później pociągnąć kabelków No i szkoda nam było teraz już na to kasy, bo na resztę mamy za mało Wiec zamykamy dół na gotowo, a reszta jak już mieszkać będziemy Fajnie, ze zajrzałaś Idę teraz u was poczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 gratuluję okien! bardzo ładnie, zachowałaś to co się wielu podobało- linię. Bardzo podobają mi się takie szprosy, gdyby nie moje dwuskrzydłowe okienka też bym takie chciała... Super pomieszczenie wyszło na poddaszu, póki nie ma scianek wygląda bardzo przestronnie. Chociaż u mnie nawet po ściankach wcale ciasno nie jest co tam porabiacie aktualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 okienka pierwszej urody a poddasze....jejciu ile miejsca ja prosze o więcej, wiecej, wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 18.07.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Cieszę się, że się podobają Szprosy miały być inne Ale mąż rozmawiał z panem od okien i nie wiem czy nie tak wytłumaczył, czy temten nie skumał o co chodzi. Ale po 10 minutach oswoiłam się z ich wyglądem i teraz już mi się podobają. I nawet myślę, że lepiej, że są, bo jakby ich nie było to trochę zbyt duża powierzchnia okna byłaby jak na jednoskrzydłowe. Teraz wyglądają pełniej Aktualnie tynki robią w kotłowni i garażu, żeby móc robić c.o. No i mieliśmy akcję wycinanie migdałka gardłowego i podcinanie migdałków podniebiennych u córci. Było ciężko, ale małymi kroczkami do przodu... A poddasze teraz faktycznie przestronne jest, ale obawiam się, że jak ściany powstaną to nie będzie już tak różowo Ale to tylko pomieszczenia sypialniane, więc ujdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dawno nie zaglądałam, a tu domek stoi jak nowy Pięknie teraz to wygląda - zupełnie inny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 i mnie długo nie było, a tu już i tynki są podobny etap mamy ...13 sierpnia wchodzi majstr od ogrzewania, do tego czasu mamy przygotować podłogi . no to kochana do bloków startowych i kto pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.07.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Ojjj Kochana Obawiam się, że my teraz przystopujemy z lekka (prozaicznie - kasa)... Plan mamy w kwietniu się przeprowadzić (wtedy eksmitowani jesteśmy z domu rodziców - chcą się przygotować na przeprowadzkę mojej siostry). Wtedy łazienka i kuchnia muszą być gotowe... Reszta będzie jak będzie Ooo na suwaczku widzę równe 9 miesięcy No to startujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kwiecień...hmmmmmm to wygracie te "zawody", ja watpię czy przed wakacjami przyszłego roku, nasz dom bedzie się nadawał do zamieszkania...no chyba,że totalny ascetyzm tynki , wylewiki i jedna łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.07.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No to u nas acsetyzm będzie No chyba, że jakaś manna z nieba spadnie Bardzo nas już tam ciągnie - to drugi argument. Będziemy powoli wykańczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Wykańczajcie, wykańczajcie ino dom nie siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts