olorobal 10.09.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 No teraz trochę przystopujemy, ale mamy ciśnienie, żeby pchać to wszystko do przodu... Postęp ogromny od zeszlego roku Teraz tylki już w większości gotowe. Jeszcze tylko kuchnia i klatka schodowa i mieszkać można Echhh... Już niedługo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.09.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Kawał dobrej roboty za Wami! Jestem pod wrażeniem Zarazem widzę światełko w tunelu, że i my damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 08.10.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Aż gęsiej skórki dostałem. Wiem już , że jak się chce to można. Dlatego pozytywne podejście do sprawy wciąż mam. NA razie u mnie demolka jak u was na początku, ale mam zamiar wychodzić z niej szybkimi krokami. Miło jest patrzeć jak inni to robią...PS. Pożycz trochę tej budowlanej rodzinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 09.10.2009 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Miło jest patrzeć jak inni to robią... Czili podglądacz jesteś Taak... Zasuwania sporo, ale jaka satysfakcja! Myślę, że znacznie większa niż przy budowaniu od zera... Już jest pięknie (w moich oczach). Niech ściany wyschną to sie zrobi jasno i przytulnie Nie mogę się wiosny doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablowp 20.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Da się policzyć pieniądze wydane na takie zamierzenie, które dokonujecie. Da się również policzyć czas jaki poświęciliście na tą przebudowę. Nie ma tylko tabelek i przeliczników, które dałyby wymierny obraz waszego zapału, determinacji, nieprzespanych nocy, wyrzeczeń, utraty zdrowia i innych aspektów niezbędnych do kontynuacji dzieła. Wszystkiemu temu przyświeca jeden cel- mieć dach nad głową dla siebie, w domyśle dla rodziny. Chylę czoła przed Wami i przed każdym kto chwyta wyzwanie w swoje ręce i zmotywowany bierze się do działania. Życzę wytrwałości i zdrowia w podążaniu do finału tego spektaklu w kilku odsłonach. A teraz dorzucę 2 grosze w odniesieniu do projektu. Według mnie należało zrezygnować z drzwi między garażem a domem, bo to raczej bardzo niefortunne usytuowanie, ewentualnie innym rozwiązaniem byłoby przesunąć łazienkę do ściany z oknem i jeżeli te połączenie garażu z domem ma dla Was ogromne znaczenie to drzwi wstawić za łazienką wraz z wiatrołapem nie zmniejszając w ten sposób powierzchni ani łazienki ani salonu. Teraz to już po ptakach, bo jak widać, dość sporo prace posunięte w tej części domu._________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 20.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 hehe już końcówka wręcz Myślę, że jak nam w praktyce przypasuje ten układ to sie dopiero okaże... Teraz mieszkamy w domu moich rodziców i pewne rozwiązania już mamy wypróbowane a z innych wiemy, że chcemy zrezygnować... A determinację faktycznie mamy wielką Nadal rozglądam się za wiekowymi budynkami. Chętnie jakiś jeszcze bym odnowiła Takie zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.12.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SzAIVAHkMHI/AAAAAAAADrw/-hwgcg9ddfA/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 25.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność... Wesołych Świąt życzą Azymutyhttp://img518.imageshack.us/img518/3189/kartkaswiteczna2km1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.12.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fototube.pl/pictures/happynewyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 21.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 cześć Olo!!! namierzyłam Cie przypadkiem - nie wiedziałam, że piszesz na Muratorze ja się udzielam w innym wątku, ale na razie jako widz tylko kocham zdjęcia z Waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.01.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 :D Tu mam wszystko do kupy zebranie od początku Łatwiej ogarnąć postęp robót i cieszyć się, że masę roboty już się wykonało! Jeszcze tylko troszkę... Monia ja też ostatnio byłam w sklepie i zakupiłam sobie prymulki Zaraziłam się od Ciebie bzikiem ogrodniczym Oto i moje prymulki http://i6.photobucket.com/albums/y212/olorobal/Pierdoly/IMG_9954444.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 05.03.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hehe w rodzinie mam: budowlańca ogólnego, kierownika budowy - mąż "złotą rączkę" - mój tata halangra - teść elektryka - wujek instalatora (wod, kan, c.o.) - drugi wujek stolarza - szwagier Pomijam już moją mamę, która jest kosztorysantem, bo z jej pomocy nie korzystaliśmy. Sama kosztorysy robiłam I projekt sami robiliśmy I zapomniałam dodać, że kuzyna - kominiarza mam za płotem I kowala kuzyna i wujka - płoty, balustrady robią kute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 olorobal ale pognaliście z robotą! Rany, aleście wykonali myk i nas przegoniłaś z przeprowadzką hmm... bardzo ładna podłoga w salonie, powiedz co to takiego tam leży i koniecznie pokaż skończoną łazienkę bo zapowiada się ciekawie czy mogę już gratulować przeprowadzki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.03.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pewnie Mieszka się bosko! Internet mam, zmywarkę mam, ciepło - wiec mieszkać nogę Panele na podłodze to kronopol dąb palony... Mieliśmy ciśnienie, żeby się przeprowadzić. Z resztą moja siostra wróciła z Warszawy na stałe i żeby się nie kisić w 3 rodziny w jednym domu przeprowadziliśmy się do siebie A Ninka już ponad 3 miesiace ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 właśnie z dziennika wróciłam a dawno mnie tam nie było....daj mi chwilkę...musze szczene pozbierac z podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.03.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 dobra, nieco ochłonęłam. ja pierniczę, ale daliscie czadu, jest suuuuuuper....powinniście być z siebie dumni , bardzo dumni wiedziałam,że skończycie dłuuuuuuuuugo przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 30.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie no nim skończymy minie jeszcze duuuużo czasu I jesteśmy dumni. Bardzo nawet W stopy grzeje mi podłogówka Jest suuuper! Ja zaglądam co jakiś czas do Was... Ale cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 no to dużo Ci tej cierrpliwości bedzie potrzeba Rajjjjciu, jak mnie się u Was podoba bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 O rany, gratulacje! Kawał dobrej roboty! Ceglasta ściana piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts