olorobal 31.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ta ściana chyba wszystkim się podoba. Prawie każdy na nią zwraca uwagę Udała mi się Pierdzielnik na razie mamy, ale ważne, że udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 NAJWESELSZYCH http://th.interia.pl/40,b628d45041153177/jajo_wielkanocne.jpg ............................................................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 05.04.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzięki wielkie! I wzajemnie! (poświatecznie prawie, ale nic to ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 17.04.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Nie no EXTRA!!!!!! Jestem pełna podziwu. Bardzo Wam kibicuję od początku i będę podpatrywać dalej, co robicie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 06.05.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 01.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jak to się stało, że wcześniej do Was nie trafiłam??? Śliczne macie gniazdko, my jesteśmy na etapie rozbudowy poddasza i mam takie pytanko, bo doczytałam, że wprowadziliście się do jeszcze nieocieplonego domku, jakie grube macie ściany zewnętrzne? Bo my mamy na grubość 1 pustaka i są chyba zbyt cienkie, żeby zamieszkać bez ocieplania i raczej będziemy ocieplać w tym roku, ale tak z ciekawości pytam Pozdrawiam i będę do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 04.06.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jak to się stało, że wcześniej do Was nie trafiłam??? Śliczne macie gniazdko, my jesteśmy na etapie rozbudowy poddasza i mam takie pytanko, bo doczytałam, że wprowadziliście się do jeszcze nieocieplonego domku, jakie grube macie ściany zewnętrzne? Bo my mamy na grubość 1 pustaka i są chyba zbyt cienkie, żeby zamieszkać bez ocieplania i raczej będziemy ocieplać w tym roku, ale tak z ciekawości pytam Pozdrawiam i będę do Ciebie zaglądać ściany parteru mają ponad 40cm, a góra to na razie konstrukcja szkieletowa drewniana + wełna + płyty OSB. Przed zimą trzeba KONIECZNIE ocieplić ściany, bo woda w rurkach c.o. zamarza :/ Na razie jest całkiem wystarczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia i Grzegorz 05.07.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 WitamJestem pod wielkim wrażeniem waszego meeeega remontu.!!!! Przeglądając dziennik nie zauważyłam żadnego zdjęcia schodów na poddasze (no chyba że coś mi się nie otwarło). W związku z tym mam pytanie jakie macie lub planujecie tam schody. Pytam ponieważ my również mamy drewniany strop i powoli przymierzamy się do zamówienia schodów. Tyle że nasza klatka schodowa wąska będzie bo schody 80cm szer. tylko się zmieszczą. Remontujemy poddasze a na dole mieszkamy z moimi teściami więc większych zmian na dole póki co nie możemy dokonać. Jeśli możesz to wrzuć fotki. Panele w salonie śliczne, a co to za czerwień na ścianie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 06.07.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Na ścianie jest wiśnia. Chyba z duluxa... W każdym razie nie mieszany kolor... A co do schodów to zastanawiam sie czy mamy czy nie Na razie mamy takie http://i6.photobucket.com/albums/y212/olorobal/dom/IMG_1002222.jpg Będą drewniane zabiegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiu 28.07.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Gratuluję pięknego domu!!! Przyznaję, że podglądam już ten dziennik jakis czas i z każdym nowym wpisem otwieram oczy jeszcze szerzej z podziwu:) Naprawdę niesamowita metamorfoza, jeszcze raz gratuluje i życzę powodzenia w dalszych pracach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 29.07.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki wielkie za podglądanie Miło mi bardzo Oj cieszy każdy nawet drobny nowy element I u Was widzę idzie do przodu... A okolice Krakowa lubię Mąż stamtąd pochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.08.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No ładną mieliście rozpierduche zupełnie taką jak my.Nieźle sie napracowaliście przy domku ale efekty są powalające.Śliczny domek Wam wyszedł.Pozdrawiamy cieplutko http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 helo, dawno do Was nie zaglądałam i ile razy patrze na to co powstało z tego co było -wzdycham głęboko i podziwiam Ta ceglana ściana SUPEROWO wygląda, bardzo a co tam aktualnie na tapecie? bo coś się kolezanka z wpisami ociąga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 04.10.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Aktualnie mieszkamy sobie Zajmujemy się przyjemymi sprawami natury rozrodczej Schody pomalowaliśmy na górę i dorobiliśmy barierkę, żebyśmy mogli przenieść się ze spaniem na poddasze. Stoimy, bo kasy brak zupełnie... Drobiazgi tylko możemy robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 08.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 mieszkajcie sobie jak najprzyjemniej my tez mieliśmy zastoj trochę finansowy a trochę bardziej chęciowy, praktycznie cale lato opierniczaliśmy się nie robiąc nic konkretnego , nawet trawy nie chciało mi się kosić... no ale teraz temat terenowy rozgrzebaliśmy, wpadliśmy w rytm i jakos idzie, jak krew z nosa ale idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 06.11.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 No kochana, co tu tak cicho:) Pisz, pokazuj co robicie, co kupujecie:yes: Dzieje się, dzieje, bardzo wolno... Akurat malujemy poddasze Plan jest przenieść się ze spaniem do właściwych pomieszczeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_eLWzWfpT8BA/TRMcTK-f6FI/AAAAAAAACF8/antauUt7UVw/BN2010_PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/TRNOEi-ctyI/AAAAAAAAEOE/2STtXRRVeD0/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 24.12.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 (edytowane) http://i56.tinypic.com/2d98t3r.jpg Edytowane 24 Grudnia 2010 przez mocca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 26.12.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Dziękuję serdecznie za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts