karola 22.07.2003 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Na działce, którą kupilismy były dwie studnie. Jedna wypadła pod garażem Druga w przyszłym ogrodzie. Ogród to będzie malutki, chciałabym jednak aby postawić pompe. Ozdobnie, jednak pompa moglaby być podłączona do tej studni. Widziałam kiedyś w jakimś numerze "Majstra" taką ozdobną pompę przy studni a sama studnia była nad ziemią wymurowana z pieknych kamieni. Majster przepadł więc piszę tutaj. Jak to można zgrabnie połączyć - może są gdzies w internecie zdjęcia czegoś podobnego. Czy ktoś z was ma taką pompę ze studzienką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 16.11.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Też jestem zainteresowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikuś 16.11.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Nie jestem pewien, ale krąży mi po splotach kory mózgowej, że takie pompy robi któraś z odlewni w Końskich. Szukajcie w necie po odlewniach może coś się znajdzie. Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 16.11.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Szukajcie takich pomp na skupie złomu.Można tam znależć całkiem ciekawe elementy do ozdoby ogrodu także pompy tzw.kiwajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yacek. 19.11.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam, też mnie interesował ten temat. Zobacz w google "pompa ozdobna". Ja znalazłem np Allegro - przedmioty dekoracyjne i producentów:http://www.aqua.zgora.pl/aquasklep/Aquasklep/skrypt_pliki/d7r.htm Yacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 20.11.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 U nas można to dostać w sklepach ogrodniczych, gdzie sprzedaje się różne inne rzeczy dekoracyjne do ogrodów. Pompa taka nazywana jest także abisynką. Ceny na podstawie słów koleżanki od 200,- zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts