Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniec cyrku

neeon

Recommended Posts

Koniec cyrku , przed chwilą zadecydował cyrk polski o samorozwiązaniu i chwała mu za to

Z tego miejsca jako że mamy dość duża społeczność zachęcam wszystkich do pójścia na wybory tak co by już się nam taki cyrk nie powtórzył , polska marnuje swoją szanse a jest to wina naszego lenistwa !!, ostatnio się nie chciało iść i mamy to co mamy ( w sensie ja głosować poszedłem ale takich jak ja za mało widocznie było )

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Koniec cyrku

ar ju siur?

a, żeby go nie było trzeba tak zagłosować, żeby PIS miał większość, bez wikłania się w sojusze?

czy na zawodowców, w stylu Kalisza?

a może na brylantowych komorowskich?

mógłby ktoś podpowiedzieć, na kogo warto głosować?

bo ja nie wiem :oops:

BArbossa jak posłuchać Oleksego najbardziej swojskie i szczere chłopaki są w LID, Leszek Millere da twarz wyborczą, Kwas schudnie i zapłaci za OSocze i rozda zegarki, Olejniczak poliglota, Geremek świadectwo na świecie daje Polsce, a wszystkie to takie LIBERAŁY że ho ho ho, pewnie na forum w cuglach wygrają...... w psychiatryku... :D :D :D

a, żeby go nie było trzeba tak zagłosować, żeby PIS miał większość, bez wikłania się w sojusze?

Tu chyba autor wewatka mial na mysle to zeby znowu dwie male osobki nadajace sie co najwyzej do filmow rysunkowych nie zajmowaly powaznych stanowisk w tym kraju i nie kompromitowaly inteligentnych Polakow. :evil:

Ja mam juz dosc tlumaczenia w innym niz moj wlasny jezyku tego co sie tu dzieje.

Raz zdarzylo mi sie powiedziec , ze to nie na inna niz polska glowe :evil:

Tu chyba autor wewatka mial na mysle to zeby znowu dwie male osobki nadajace sie co najwyzej do filmow rysunkowych nie zajmowaly powaznych stanowisk w tym kraju i nie kompromitowaly inteligentnych Polakow. :evil:

Ja mam juz dosc tlumaczenia w innym niz moj wlasny jezyku tego co sie tu dzieje.

Raz zdarzylo mi sie powiedziec , ze to nie na inna niz polska glowe :evil:

Ja też :x Ale nie pozbędziemy się tak łatwo tej zygoty dwujajecznej :x Zaistnieli i nadal mają poparcie u tych w beretach :-? A wbrew pozorom jest ich sporo :-?

miłość to tylko w LID u Kwasa, Kalisza, Czarzastego, Szmajdzińskiego, Nikolskiego....., oni to już genetycznie mają....., jak znowu zaczną rządzić, zapanuje ich miłość do .... np. zegarków.... :lol: :lol: :lol: :lol:

A Kwasu czy taki Geremek to miłość do ojczyzny głownie pokazują w prasie zagranicznej :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty sobie lewakk Panem Geremkiem gęby nie wycieraj bo Mu do pięt nie sięgasz ani Ty, ani Twoi ulubieńcy

Ja też :x Ale nie pozbędziemy się tak łatwo tej zygoty dwujajecznej :x Zaistnieli i nadal mają poparcie u tych w beretach :-? A wbrew pozorom jest ich sporo :-?

obawiam się że tych co czują mięte do PZPR JEST WIĘCEJ :-? :-? :-? wielu z nich zrobiło doskonałe interesy w III RP :-? :-? :-? a ile zegarków :o

Furczy mi czy PZPR, czy LiD czy PSL czy inny twór. Ja chcę żyć w NORMALNYM kraju, który dba o swoich obywateli a nie urzadza polowania na cienie czarownic. A to co stworzyły te dwa karły i ich pieski jest nieporozumieniem.

Koniec i kropka

Ty sobie lewakk Panem Geremkiem gęby nie wycieraj bo Mu do pięt nie sięgasz ani Ty, ani Twoi ulubieńcy

gdzież bym smiał wycierac cokolwiek człowiekowi który ostatnio doskonale się czuje w towarzystwie Kalisza, Janika, Szmajdzinskiego i tego rodzaju godnych ludzi.....

Nie Jemu masz wycierać tylko sobie Nim gęby ... czytaj na miłość boską ze zrozumieniem :o Tylko nazwiska potrafisz przepisywać. Naprawdę jesteś śmieszny, a ja nie wierzylam :oops:

A to co stworzyły te dwa karły i ich pieski jest nieporozumieniem.

a potrafisz o drugim człowieku mówić jak by to był człowiek?

A to co stworzyło tych dwoje maleńkich ludzi i ich jeszcze mniejsze klony jeste nieporozumieniem.

Potrafię :D

Naprawdę jesteś śmieszny
Moja droga!!!

Jesli sie Tobie wydaje , ze jestes odkrywcza to odrazu wyprowadzam Cie z bledu :D :wink:

Zaluj ,ze nie widzialas jak wystepowaljako gregmena.

To bylo dopiero posmiewisko.

Pisal prace magisterskie za pieniadze , w to akurat nie wierze ,ale sie pooglaszal , bo pewnie chcial kogos w trabe zrobic.

Tak jak i ten caly rzad robil nas w trabe .

I tak dobrze ,ze za gospodarke sie nie brali , bo moglo byc gorzej.