braza 07.09.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A to co stworzyły te dwa karły i ich pieski jest nieporozumieniem. a potrafisz o drugim człowieku mówić jak by to był człowiek? A to co stworzyło tych dwoje maleńkich ludzi i ich jeszcze mniejsze klony jeste nieporozumieniem. to jest dyskusja? NIE Ja dyskutuję tylko z ludźmi o szerokich horyzontach i jasnych umysłach. W tej chwili tylko wyrażam swój pogląd, bo mi to sprawia radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Naprawdę jesteś śmieszny Tak jak i ten caly rzad robil nas w trabe . I tak dobrze ,ze za gospodarke sie nie brali , bo moglo byc gorzej. Oj to, to Święta racja, ale i tak trochę namieszali Zaluj ,ze nie widzialas jak wystepowaljako gregmena. To bylo dopiero posmiewisko. Pisal prace magisterskie za pieniadze , w to akurat nie wierze ,ale sie pooglaszal , bo pewnie chcial kogos w trabe zrobic. Chyba jednak nie będę żałować No Facio jest po prostu nie do wyjęcia Ale ja mam dzisiaj dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 07.09.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 dobrze że za godpodarkę sie nie brali bo po 15 latach rządów UD/UW/PO czy PZPR/SLD/LID gospodarka była w tak doskonałym stanie, korupcji żadnej nie było że aż ludzie na PIS zagłosowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 dobrze że za godpodarkę sie nie brali bo po 15 latach rządów UD/UW/PO czy PZPR/SLD/LID gospodarka była w tak doskonałym stanie, korupcji żadnej nie było że aż ludzie na PIS zagłosowali... Nuuuudnyyyyy juz jesteś. Dobranoc, życzę Ci miłych snów z wielkim stadem kaczek w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 dobrze że za godpodarkę sie nie brali bo po 15 latach rządów UD/UW/PO czy PZPR/SLD/LID gospodarka była w tak doskonałym stanie, korupcji żadnej nie było że aż ludzie na PIS zagłosowali... i wybrali Leppera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 07.09.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Koniec cyrku ar ju siur? a, żeby go nie było trzeba tak zagłosować, żeby PIS miał większość, bez wikłania się w sojusze? czy na zawodowców, w stylu Kalisza? a może na brylantowych komorowskich? mógłby ktoś podpowiedzieć, na kogo warto głosować? bo ja nie wiem Ty myślisz, co widać .....itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 07.09.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Tylko 7% Polaków nie reaguje na jakiekolwiek reklamy. Reszta nie potrafi nawet wyciągnąć z tego faktu wniosków. Dziękuje "pisiorom" za mozliwość uzyskania kredytu i braku podatku katastralnego. Jeśli coś sie zmieni, wyjade do Wenezueli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Naprawdę jesteś śmiesznyMoja droga!!! Jesli sie Tobie wydaje , ze jestes odkrywcza to odrazu wyprowadzam Cie z bledu Zaluj ,ze nie widzialas jak wystepowaljako gregmena. To bylo dopiero posmiewisko. Pisal prace magisterskie za pieniadze , w to akurat nie wierze ,ale sie pooglaszal , bo pewnie chcial kogos w trabe zrobic. Tak jak i ten caly rzad robil nas w trabe . I tak dobrze ,ze za gospodarke sie nie brali , bo moglo byc gorzej. Warto wspomnieć i o wyczynach w postaci wareczki, blablalugi bialejlaski itp Tez załuj Ale i tak go lubimy Co do reszty: cyrk sie skończył, ale co zrobić żeby za chwile nie powrócił z siła wodospadu Tego nie wiem, niestety a sie obawiam. Łojciec działa tak, ze nawet Mężydło wypadł z listy na korzyść Sobeckiej, mojej ulubienicy co przyznał Kurski. Znaczy prawi skręcają w Toruń na całego. Cel uświeca srodki. Co do reszty tez szkoda słów..... Zobacze kto się objawi na lokalnym rynku wyborczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No to przegrałam zakład, myślałam, ze sie nie rozwiążą . i jak tam myślicie, że dostaniemy niezależnych obserwatorów na wybory . A jeśli wygra PIS to też mam nadzieje, że dostanie taka ilość głosów, żeby już nie mógł zwalać na nikogo odpowiedzialności za swoje postepowanie . A poza tym : Make love, not war!!! Przeciez to tylko polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.09.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No to przegrałam zakład, myślałam, ze sie nie rozwiążą . i jak tam myślicie, że dostaniemy niezależnych obserwatorów na wybory . Słusznie komentujesz, ci co wzywali obserwatorów totalnie się ośmieszyli, a ci co to podpowiadali skompromitowali.... A jeśli wygra PIS to też mam nadzieje, że dostanie taka ilość głosów, żeby już nie mógł zwalać na nikogo odpowiedzialności za swoje postepowanie . No i bardzo dobrze niech PIS wygra tak by miał sam rządzić, albo niech PO tak wygra by samo rządziło.... naturalna kolej demokracji!!! Oby frekwencja była jak największa, choć jak się ludzie naoglądają czarnych bilboardów mogą nie chcieć iść na wybory...., jeżeli żadna partia nie wygra by rządzić samodzielnie, najlepsza alternetywa to rząd PO i PIS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Niektórzy całkiem słusznie trafili na dział psychologa, choc czasem myśle, ze mozna by otworzyc jakis dział opieki specjalnej, jakis dyżurny psychiatra czy coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Niektórzy całkiem słusznie trafili na dział psychologa, choc czasem myśle, ze mozna by otworzyc jakis dział opieki specjalnej, jakis dyżurny psychiatra czy coś .Taki dzial to juz jest. Tyle, ze dla niektorych jest za pozno na leczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 08.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 zawsze trzeba miec nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Z kim PiS jest solidarne? Nie ma Polski sprawiedliwej i nie ma Polski solidarnej bez sprawiedliwości dla Polskiej wsi - mówił Jarosław Kaczyński w Wierzchosławicach na sobotnim Kongresie Wsi Polskiej. Premier dziwnie rozumie tę sprawiedliwość. Chce utrzymać stan, w którym wszyscy rolnicy - w tym bogacze na kilkuset hektarach - nie płacą podatku dochodowego ani składek zdrowotnych. Opłaca je za nich państwo, a mogłoby te pieniądze wydać np. na wiejską oświatę. - Nie ma dwóch narodów polskich: wiejskiego i miejskiego - mówił dalej Kaczyński. Czyżby? Bogaci rolnicy płacą śmiesznie niskie składki na KRUS. Dlatego do wypłaty rolniczych emerytur aż 95 proc. - kilkanaście miliardów złotych - dokłada państwo. Skąd je ma? Na przykład z podatków od biednych emerytów "miejskich", którzy nie mają wyboru - podatek dochodowy płacić muszą! Według premiera w nadchodzących wyborach Polacy będą mieli wybór między PiS a tymi, "którzy chcą chronić tych, którzy mieli dotąd przywileje". Ale to PiS bronił przywilejów emerytalnych górników, to PiS przedłużył o kolejny rok emerytalne przywileje dla wielu grup zawodowych, to posłowie PiS forsowali w Sejmie ustawę pozwalającą kopalniom opóźnić spłatę długów wobec ZUS. Za grupy uprzywilejowanych zapłacą wszyscy podatnicy. http://www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4473806.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 SHOW MUST GO ON. Czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 ... ... Ale to PiS bronił przywilejów emerytalnych górników, to PiS przedłużył o kolejny rok emerytalne przywileje dla wielu grup zawodowych, to posłowie PiS forsowali w Sejmie ustawę pozwalającą kopalniom opóźnić spłatę długów wobec ZUS. Za grupy uprzywilejowanych zapłacą wszyscy podatnicy. poprę każdego kto to zlikwiduje, jak i zreformuje KRUS bezapelacyjnie, ale po bo wielu coś tam bakało a nikt nic nie zrobił, nie przeciwstawił się wtedy, kiedy było trzeba ale to nie tylko paluchy PiS-u byłay maczane w tym stanie, który jest obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 PiS wyraźnie zapowiedziało, że nie pozwoli tknąć KRUS. A to jakieś 16-20 mld zł rocznie. Rolnicy mają jeszcze: dotacje do paliwa, ceny skupu, dotacje z UE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 rolnictwo w całej Europie jest w jakimś stopniu dotowane itd. tak też jest u nas. Co do KRUS to pal licho że są w nim "prawdziwi" rolnicy, ale nikt nie wie ilu jest tam podszywanych?.... babcia z dziadkiem coś zapiszą i już płaci sie mniejsze składki, mimo że o rolnictwie nie ma się pojęcia PiS z Samoobrona i PSL walczy o pokaźny elektorat, ja nie widzę żadnej mozliwosci reformy KRUS-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Rolnictwo na całym świecie jest dotowane. Jedynym wyjątkiem jest Nowa Zelandia. KRUS natomiast to patologia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 10.09.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 dobrze że za gospodarkę sie nie brali bo po 15 latach rządów UD/UW/PO czy PZPR/SLD/LID gospodarka była w tak doskonałym stanie, korupcji żadnej nie było że aż ludzie na PIS zagłosowali... i wybrali Leppera czy z takimi KŁAMSTWAMI lewakka warto polemizować ? NIE! Wystarczy podać fakty: grudzień 1991 koniec sejmu kontraktowego, rozwiązuje się ZSRR i na scenę wkracza ...... Jan Olszewski I premier I sejmu III RP, a po nim ........ Jan Olszewski - XII 1991 - VI 1992 (PC+ZCHN i ….. np. A.Olechowski) Waldemar Pawlak - VI 1991 - VII 1992 Hanna Suchocka - VII 1992 - X 1993 (UD, ZCHN, PL, SLCH, KLD i …np..J.Kropiwnicki) 1993-1997 - koalicja SLD PSL: Waldemar Pawlak Józef Oleksy Włodzimierz Cimoszewicz 1997-2001 - przez 2,5roku AWS/z PC/+UW potem 1,5roku sam AWS Jerzy Buzek 2001-2005 koalicja SLD PSL: Leszek Miller Marek Belka 2005-2007 koalicja PiS+SO+LPR Kazimierz Marcinkiewicz Jarosław Kaczyński Podsumujmy przez ostatnie 16 lat kto, ile rządził: 8lat SLD/PSL 8lat ZCHN i 7lat PC/PiS w koalicjach ze wszystkim co się rusza i na drzewo nie ucieka 4lata NSZZ Solidarność/AWS + m.in. PC/ 3,5roku w koalicjach UD/UW 1rok 4m-ce ci podli liberałowie z KLD wyprzedający Polskę od 15lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts