wilcza75 10.09.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 czy z takimi KŁAMSTWAMI lewakka warto polemizować ? no proszę i dzisiejsza m-k analizuje ten przypadek matka kurka 10.09.2007 15:18 tyt: Liderzy i wyznawcy PiS, jak wy to robicie, że kłamiecie bez zmrożenia oka ?! http://www.matka-kurka.net/post/?data=2007-09-10+16%3A05%3A00&co=n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 10.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Przecież Kurski już to wyjaśniał. Dał ostatnio tego próbkę z mównicy sejmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 cel uświęca środki ...być może dlatego kłamią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.09.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 " O tym, że przetarg był aż tak bardzo polityczny, dowiedziałam się z książki “Druga strona medalu”, wywiadu rzeki, jaki pani Teresa Bochwic przeprowadziła z Jarosławem Kaczyńskim. On sam dosłownie powiedział, że był wówczas taki układ (już wtedy znał, a nawet praktykował to określenie) z Hallem. Oni “Ekspres”, grupa Halla “Życie”. Ponieważ pan Tomasz Wołek chciał mnie natychmiast wyrzucić z pracy, bo opowiadałam się za inną, lepszą ofertą i uważałam, po kilku miesiącach współpracy, że po jego kierownictwem dobry tytuł się zmarnuje, a ponadto, że takie przejęcie to przykład uwłaszczania się nowej nomenklatury, odeszłam i trafiłam za jakiś czas do “Polityki”. W międzyczasie koledzy pana Jarosława Kaczyńskiego, skutkiem nieudolności w redagowaniu dobrze osadzonej na rynku gazety, wykończyli “Ekspres Wieczorny”, a Tomasz Wołek dokonał podobnego manewru z “Życiem Warszawy” (ale był to zupełnie inny, gdy idzie o poglądy, redaktor Wołek). Można więc uznać, że jestem profitentką (jedno z ulubionych słów pana premiera) politycznego planu Kaczyńskiego i nie mam żadnego powodu, by wpadać w furię i kierować ją przeciwko temu, który mnie ową profitentką uczynił, a tym samym - jakoś tam wyznaczył moją pozycję społeczną. Przeciwnie, jestem mu nawet wdzięczna. http://paradowska.blog.polityka.pl/?p=115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts