Gość szu 22.07.2003 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 dzien dobry panstwu jako ze recesja oraz fak oczywisty ze studenctki nigdy kasy nie maja... a zmiany potrzbne dla zdrowia psychicznego... pytam: jak mam pomalowac szafe [sosna-juz pozolkla, matowy lakier]? chce na jakis jasny kolor [bilaly, jasny niebieski] ale tak zeby przez farbe przebijalo drewno scheblowac wiertaraka z papierem sciernym? polaowac farba [JAKĄ???] zetrzec szmatą resztki niezachnietej farby? dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 23.07.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Szu,Sa specjalne farbu do drewna, które pozwalają uwidocznić fakturę drewna.Znajdziesz taką w kazdym wiekszym sklepie z lakierami. Niestety aby efekt byl widoczny musisz całkowicie zedrzec starą warstwę lakieru.Acha, jeśli chcesz robić to wiertarka to uważaj na smugi jakie pozostawia zwykła okrągła tarcza. Lepsze do tego są szlifierki oscylacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szu 23.07.2003 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 godulu, dziekuje sie udam do skelpu i wywpytam co mam kupic podobno sa jakies spereje po ktorych odchodzi lakier a gdzie ta Twoja HAUpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 24.07.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Jeśli chodzi o spreje to nie słyszałem - natomiast spotkałem się z takową zawiesiną do ściągania starych powłok lakierniczych. Nigdy jednak nie stosowałem tego do drewna. Bałem się że spowoduje to wybarwienia. Mozliwe że są jakieś specjalne do drewna-poszukaj - sam chętnie wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 24.07.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Mojej własnej chałupy na razie brak. Ale wszystko po kolei. Nie od razu Kraków zbudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szu 24.07.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 jak sie wywiem sie odpisze ile kosztuje podlaczenie wody+kanalizacji pod chalupy [chyża/hyża/chyrza/chyrza - jak to sie pisze tak mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 28.07.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Ja niestety nie wiem ale poszukaj na forum w innych wątkach. albo wrzuć w forumoską wyszukiwarkę hasło wodociąg.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 22.10.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ja niestety nie wiem ale poszukaj na forum w innych wątkach. albo wrzuć w forumoską wyszukiwarkę hasło wodociąg. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts