mariusz 78 08.09.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Proszę o radę mam okazję kupić gazobeto 24 za 7 zł. od gościa który ma go około 2 lat był okryty częsć tylko od góry a część całość plandeką na oko jest oki jak myślicie brać go w sklepie dają mi po 9,50 . Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.09.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Jeżeli jest ok to ja bym go wzioł w ciągu 2 lat nic sie z nim nie powinno stać. Tylko co do ceny to ja bym sie targował jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bezdomna 08.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ja bym nie brała. 9.50 to niewiele więcej, beton jest nasiąkliwy, a ściany jak staną, to już na zawsze. Tu się nic łatwo zmienić nie da, wiec ja wyznaję zasadę - nie oszczędzam (za bardzo) na tym, czego łatwo nie naprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 08.09.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Trzeba obakać czy niejest z zewnątrz popękany i czy się nie kruszy. nailepiej do porównania wziąć nowy kawałek BK. Oszczędność niewielka ale plusem jest że będzie wysezonowany (oby nie za bardzo). Ja bym kupił nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts