Zybol 08.09.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czy mozna mieszkac bez elewacji?w jakim stanie moze byc dom,zeby mozna sie do niego wprowadzic(chce zamieszkacw domu bez glazury i paneli itd to wiem,ze sie da,ale czy na czyms mozna zaoszczedzic,zeby pozniej spokojnie sobie wykanczac w miare mozliwosci finansowych??????prosze o rade!!!!bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czy mozna mieszkac bez elewacji?... jesli sciana jednowarstwowa lub trzywarstwowa - nie widze przeszkód aby nie mieszkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. tytuł watku wyjątkowo intrygujacy ... nikt chyba sie nie oprze żeby przeczytac ... i stwierdzic po chwili, ze niekoniecznie go ten temat interesuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadius 08.09.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Brzoza masz racje nie mozna się oprzeć.Trzeba przeczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zybol 08.09.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 potrzebuje pomocy w tych sprawach wiec takie anonse musze dawac;)!!!!a czyli mozna nie ocieplac i nie tynkowac poki co?a czy material przez to nie straci na jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 08.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=82560&highlight= miłej lektury i nie krzycz pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 08.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 tytuł watku wyjątkowo intrygujacy ... nikt chyba sie nie oprze żeby przeczytac ... i stwierdzic po chwili, ze niekoniecznie go ten temat interesuje ... Ja też przecytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 08.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 no i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.09.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A z czego jest zbudowany dom, jaki materiał i jaka grubość? Bo jeżeli z silikatów to chyba nie bardzo mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Zapodaj jeszcze jeden wątek, tylko walnij więcej wykrzykników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No dobra, ale podany wątek dotyczy czegoś innego. Tu chodzi, jak sądzę, co trzeba mieć aby odebrać dom (nie częściowo, bo się to nie opłaca) i kończyć powoli potem. Otóż z tego co wiem, ocieplenie trzeba mieć. Ale może się mylę??? A tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 08.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Też tu z ciekawości zajrzałam Odnośnie Twojego pytania, to w mojej okolicy wiele domów bez ocieplenia czy tynków jest zamieszkanych już od kilku lat. Właściciele mieszkają a wykończenie elewacji odkładają na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzak 61 08.09.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A ja wcale nie z ciekawości tutaj zajrzałem. Po prostu przechodziłem obok i zaglądnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zybol 08.09.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 dzieki za odpowiedzi tym ,ktorzy trafili tu przez przypdaek i nie tylko:)nastapnym razem dam wieceij wykrzyknikow:)!a tak na serio to wlasnnie sie zastanawaim nad materialami i moze zdecyduje sie na pustaki jednowarstwowe-czy w takim priorytetowe jest ocieplenie i tynki?-sadze ze mozna mieszkac i na spokojnie sobie wykanczac!chodzi mi o dom oszczednyco zaznaczam i w projekcie i znajdujac materialy tez to ma byc waznym elementem!pozdrawiam tak apropo jestem na etapie kupna dzialki!w przyszlym tygodniu mam notariusza umowionego!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 08.09.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 KolegoJak już za "x" miesięcy kupisz działke, za "y" miesięcy kupisz projekt i za "z" miesiecy zaczniesz budować to napier... forum pytaniami z krzykiem i wykrzyknikami. Po dwóch tygodniach czytania zauważysz, że na większość Twoich pytań została udzielona odpowiedz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jestem na etapie kupna dzialki!w przyszlym tygodniu mam notariusza umowionego!pozdrawiam A ja myslałam, że masz nóż na gardle i musisz się szybko wprowadzać i wołasz o pomoc a tu formuowicze najeżdżają na ciebie. Zacznij czytać forum, myślę, że na początku przejżyj wszystkie watki o pozwoleniu na budowę a potem np. z czego zbudować dom itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jestem na etapie kupna dzialki!w przyszlym tygodniu mam notariusza umowionego!pozdrawiam A ja myslałam, że masz nóż na gardle i musisz się szybko wprowadzać i wołasz o pomoc a tu formuowicze najeżdżają na ciebie. Zacznij czytać forum, myślę, że na początku przejżyj wszystkie watki o pozwoleniu na budowę a potem np. z czego zbudować dom itp. Z wprowadzaniem sie sa zawsze problemy bo budowanie to jakoś przeleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 dokładnie...forum to skarbnica wiedzy ...wystarczy poszukać... wszystko tu znajdziesz , użyj opcji "szukaj" jeśl chcesz się czegoś dowiedzieć, a potem jeśli będziesz miał jakieś pytania na które nie znmalazłeś odpowiedzi to pytaj na forum pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 09.09.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Każdy kiedyś zaczynał i nie od razu wiedział gdzie i jak szukać. Trochę więcej wyrozumiałości. Wkurza mnie to wieczne pouczanie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Każdy kiedyś zaczynał i nie od razu wiedział gdzie i jak szukać. Trochę więcej wyrozumiałości. Wkurza mnie to wieczne pouczanie innych. mnie wkurza wieczne pouczanie pouczających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts