Zbyszek-1 06.03.2002 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Pomozcie grupowicze: Ile powinien kosztowac kontener mieszkalny/"woz Drzymaly" w przyzwoitym stanie ? Mam umowiona ekipe "z Polski" a mieszkanko malutkie wiec bez tego sie nie obejdzie. Ceny, ktore uslyszalem w pierwszym podejsciu u handlarzy sciely mnie z nog a szczegolnie zone - ok 4 tys. za stan przyzwoity. Widzialem i po 3 ale kompletny zlom. Thanks from the mountainsZB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 06.03.2002 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 podzwoń po syndykach. Wyprzedaż z upadających zakładów jest zazwyczaj po b. atrakcyjnych cenach, a nie wszystko idzie na przetargi.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Zbychu, być może u was w górach kosztuje więcej, niż na nizinach.Fredek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.03.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Zdarzają się też ogłoszenia w Ofercie itp gazetkachPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof 08.03.2002 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Mam taki wóz! Stan nie jest idealny, ale nie jest też zły!Dałem za niego sporo mniej od tego co piszesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts