maju 23.07.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Witam, jak w temacie. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, czy tez nie. Producent dowolny byleby FS20. PozdrawiamMarcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.07.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Wybór producenta styropianu FS20 to raczej sztuka dla sztuki. Ja tam kieruję się jedynie ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maju 23.07.2003 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Też tak myśle, ale wole sie upewnić, bo nie mam na tym polu żadnego doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Stała bywalczyni 23.07.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 FS20 to napewno, ja kupowalam ze Świecia z ulicy Chmielniki. Mozna tam kupic styropian odpadowy (tylko w nazwie). Odpadowy tzn. ze nie ma takiego samego wymiaru 0,5x1, ale mysle ze jak na posadzki to nie przeszkadza, mozna przeciez dopasowac. polecam go tym bardziej ze jest o polowe TANSZY!!! A to chyba najwazniejsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.07.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 FS20 to napewno, ja kupowalam ze Świecia z ulicy Chmielniki. Mozna tam kupic styropian odpadowy (tylko w nazwie). Odpadowy tzn. ze nie ma takiego samego wymiaru 0,5x1, ale mysle ze jak na posadzki to nie przeszkadza, mozna przeciez dopasowac. polecam go tym bardziej ze jest o polowe TANSZY!!! A to chyba najwazniejsze!!! To jest myśl muszę pojeździć po producentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sirma 24.07.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 na pewno nie kupuj styropianu z wytwórni z Mińska Maz. (siedlecki)Mino iż nazywa się FS20, czy FS30 to tak naprawdę jest to chłam - zła ziarnistość powoduje, że nie trzyma parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Proponuje organoleptycznie porównać do wzorca . Wedłóg mnie różnice są kolosalne . Osobiście ułożyłem AUSTROTHERM , ale niezła jest też ORGANIKA z Mielca . U innych producentów bywa różnie , ale najczęściej ich FS 20 , odpowiada ( tak mi się wydaje ) FS 12 - 15 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts