pawel9 09.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam! Zastanawiam się czy projektantka dobrze wykonała mi projekt przyłącza wodnego. Chodzi mi o średnicę rury którą wg niej jest 25 A sytuacja jest taka że jest to jedno przyłącze dla całego budynku bliźniaczego. Proszę o opinie bo jutro zaczynają robic przylacze i jakby co to mozna jeszcze na szybko cos zmienic. PozdrawiamPAweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 09.09.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Zobacz swoje warunki techniczne przyłącza wydane przez wodociągi - tam jest wszystko napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 09.09.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Zobacz swoje warunki techniczne przyłącza wydane przez wodociągi - tam jest wszystko napisane. sprawdzilem jest tam tylko infromacja jaka rura powinna byc na rozbudowywanym odcinku wodaciągu a na przylaczu juz nie podano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 09.09.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 biorąc pod uwage ze bedzie to instalacja na 6 osob..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 09.09.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 PRZEPRASZAM SRENDICA RURY TO 32....a nie 25 co sadzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 09.09.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ja mam do swojego budynku robic przyłacze rura o srednicy 40 dom mam oddalony od gównego wodociagu o 70m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 09.09.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 a ja mam oddalony od glownego o 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.09.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 PRZEPRASZAM SRENDICA RURY TO 32....a nie 25 co sadzicie o tym? Wszystko jest OK, to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel9 09.09.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 PRZEPRASZAM SRENDICA RURY TO 32....a nie 25 co sadzicie o tym? Wszystko jest OK, to standard. no ale to jest cyba standard dla budynku jednorodzinnego a jak ja mam blizniak i jedna przylacze dla dwoch czesci budynku to nie powinna byc wieksza srednica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.09.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 PRZEPRASZAM SRENDICA RURY TO 32....a nie 25 co sadzicie o tym? Wszystko jest OK, to standard. no ale to jest cyba standard dla budynku jednorodzinnego a jak ja mam blizniak i jedna przylacze dla dwoch czesci budynku to nie powinna byc wieksza srednica? Fakt, tu warto wykonać tel do projektantki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts