elmer2 09.09.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam Jestem nowy na tym forum, wiec Witam Wszystkich i od razu, żeby nie przedłużać pisze: Mam mały stryszek w domu wolnostojącym o wymiarach 316cm x 214cm. Wysokość w najniższym punkcie, przy ścianie to 150cm. Przez zimę jak nikt się tym domem nie interesował dach zaczął przeciekać i lało sie na strych. W wyniku tego wszystkie stare graty na strychu zamoczone i zgrzybiałe. Dodatkowo drewniana podłoga strychu to kompletne próchno. do zerwania. I tutaj pojawia sie pierwszy problem. Chciałem położyć nową podłogę drewnianą, myślę że tania jest sosna. Cena za m2 podłogi sosnowej, o grubości 28mm z desek to ok 50zł. Powierzchnia strychu to 3,16 x 2,14 = 6,76 ` 7m2.Wtedy ok 350zł na nowe deski na podłoge. Troche dużo. Zastanawiam sie wiec nad wylewką, bo przecież worek cementu kupi sie za ok 15zł. Do tego piasek sie skombinuje niedrogo i wyjdzie to znacznie taniej. Co o tym myślicie ?Czy mozna zastapić podłoge drewnianą wylewką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmer2 11.09.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 nikt mi nie pomorze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts