Patsi 09.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Mam taki oto dylemacik: W pokoju córki są pojedyncze drzwi balkonowe od strony wschodniej. Znajdują się w rogu pokoju długiego na 4m, także pozostałość nie jest dobrze doświetlona. W tej ciemniejszej części jest skos dachowy, po którego drugiej stronie planujemy ustawić meble.W pokoju nie jest jakoś bardzo ciemno, ale kusi mnie okno połaciowe jako:- mniejsza powierzchnia do wietrzenia niż uchylony/otworzony balkon,- możliwość zamontowania w takim oknie siatki na komary (na balkonie niemożliwe)- jednak doświetlenie - dziecię rośnie i kto wie, co zamyśli urządzić w pokoju. Co o tym sądzicie?Dodam, że w projekcie były tylko drzwi balkonowe (pokój 3x4m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 09.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam.Wydaje mi sie ze w tym poscie juz jest odpowiedz.Oczywiscie doswietl to jesli mozesz bo potem bedzie z tym sporo klopotu, swiatla nigdy dosc a samo pomieszczenie powiekszy sie optycznie.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 09.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 jestem z frackiem - daj to okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 11.09.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dzięki za sugestie, z może ktoś jest przeciwny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 05.10.2007 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dzięki za sugestie, z może ktoś jest przeciwny? pozdrawiam Witam. Troche pozno, ale wczesniej nie trafilem tutaj. Tak jestem przeciwny ale tylko w garderobie (okno). Jak juz masz dawac to okno mini. 78x120. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts