Renia 14.09.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ostatnio jak sie zalatwi do kuwety to przykrywa ja scierka , jak wyrzucilam z lazienki scierki (takie do podlogi, trzymalam za wc) to teraz wyciaga z kosza na brudna bielizne co mu podleci i zakrywa tym kuwete A wczesniej zagrzebywał ? Jakis mądry ten Twój kot, to oznaka jakiegos "rozumowania" chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.09.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 nitki tez potrafi wsuwać Mój natomiast wsuwa wate z patyczków do czyszczenia uszu, jak sie zostawi na wierzchu taki patyczek. A ostatnio jak ktos siedzi w wannie, to podpija wodę z wanny z szamponem oczywiście, jest zdecydowanie lepsza od tej z kranu, a ta z kranu jest zdecydowanie lepsza od przegotowanej lub mineralnej. A jak przeganiamy go z wanny, to liże nasze mokre ręce z tej wody szamponowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.09.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Moj kot czasem dorwie jakis smiec z plastiku i go wcina nitki tez potrafi wsuwać . Ostatnio jak sie zalatwi do kuwety to przykrywa ja scierka , jak wyrzucilam z lazienki scierki (takie do podlogi, trzymalam za wc) to teraz wyciaga z kosza na brudna bielizne co mu podleci i zakrywa tym kuwete . Poza tym jest kochany tylko jak mnie dlugo nie ma w domu to przybiega i na powitanie gryzie mnie bo zly, ze mnie nie ma w domu... A może kup jej krytą kuwetę? Tylko to okropnie duże jest i tak sobie wygląda (jak kontener do przenoszenia kota), ale nie ma problemu z wysypywaniem piasku. Muszę o takiej pomyśleć, bo moja strasznie sypie tym piaskiem, moja wina kupiłam złą kuwetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.09.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 nitki tez potrafi wsuwać Mój natomiast wsuwa wate z patyczków do czyszczenia uszu, jak sie zostawi na wierzchu taki patyczek. A ostatnio jak ktos siedzi w wannie, to podpija wodę z wanny z szamponem oczywiście, jest zdecydowanie lepsza od tej z kranu, a ta z kranu jest zdecydowanie lepsza od przegotowanej lub mineralnej. A jak przeganiamy go z wanny, to liże nasze mokre ręce z tej wody szamponowej.... No to u mnie gorzej, moj wskakuje do wanny to pierwszy w moim życiu kot, który lubi sie kąpać . Moze zacznijcie używać szamponu dla dzieci, one sa gorzkie zeby dzieci ich nie jadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.09.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A może kup jej krytą kuwetę? Chyba pomyśle nad taką kuweta, mój kot zdecydowanie zaczął się wstydzić załatwiać sie przy kimś . Z podsypka nie mam problemów używam ekologicznej drzewnej ona jest sama w sobie dość ciężka i ma grube ziarna, wiec się tak nie rozsypuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.09.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Ostatnio jak sie zalatwi do kuwety to przykrywa ja scierka , jak wyrzucilam z lazienki scierki (takie do podlogi, trzymalam za wc) to teraz wyciaga z kosza na brudna bielizne co mu podleci i zakrywa tym kuwete A wczesniej zagrzebywał ? Jakis mądry ten Twój kot, to oznaka jakiegos "rozumowania" chyba... On jest przede wszystkim dziwny, pewnie dlatego, ze ja zawsze mialam psy i to mój pierwszy kot i chyba go wychowałam po psiemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 14.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no to ja swojego w 2 dni rozpaskudziłam dostaliśmy dziczyznę, dałam mu wczoraj trochę, i dzisiaj nie chciał nic innego - chodził głodny miauczał a chrupki wywalił z miski łapą zlitowałam się nad nim i dałam mu wieczorem znowu kawałek, aleco będzie jak się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.09.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Trini no to uwazaj, moja znajoma przyzwyczaila kota i karmila go wylacznie ryba morska (chyba mintajem), kot sie okropnie przyzwyczail, ale mial od tej ryby uczulenie i ogolnie wyszly z tego duze problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 17.09.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Moje 2 przygarniete koty maja humory jedzeniowe i nic na to poradzic nie moge.Do innego typu jedzenia szybko sie przyzwyczajaja itrudno im przestawic sie lub powrocic do poprzedniego jedzenia.Aby koty oszukac do suchej karmy dodaje tunczyka w sosie wlasnym.Jedza chetnie choc suchej karmy samej nie chca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 17.09.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Trini no to uwazaj, moja znajoma przyzwyczaila kota i karmila go wylacznie ryba morska (chyba mintajem), kot sie okropnie przyzwyczail, ale mial od tej ryby uczulenie i ogolnie wyszly z tego duze problemy. wiem, wiem trza ostroznie... zgłodniał bardzo i sie przeprosił z chrupkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts