Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kocie mleko

Mufka

Recommended Posts

Ostatnio jak sie zalatwi do kuwety to przykrywa ja scierka :o , jak wyrzucilam z lazienki scierki (takie do podlogi, trzymalam za wc) to teraz wyciaga z kosza na brudna bielizne co mu podleci i zakrywa tym kuwete

A wczesniej zagrzebywał ? Jakis mądry ten Twój kot, to oznaka jakiegos "rozumowania" chyba... :o

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o nitki tez potrafi wsuwać

Mój natomiast wsuwa wate z patyczków do czyszczenia uszu, jak sie zostawi na wierzchu taki patyczek.

A ostatnio jak ktos siedzi w wannie, to podpija wodę z wanny z szamponem oczywiście, jest zdecydowanie lepsza od tej z kranu, a ta z kranu jest zdecydowanie lepsza od przegotowanej lub mineralnej.

A jak przeganiamy go z wanny, to liże nasze mokre ręce z tej wody szamponowej.... :roll:

Moj kot czasem dorwie jakis smiec z plastiku i go wcina :o nitki tez potrafi wsuwać :evil: . Ostatnio jak sie zalatwi do kuwety to przykrywa ja scierka :o , jak wyrzucilam z lazienki scierki (takie do podlogi, trzymalam za wc) to teraz wyciaga z kosza na brudna bielizne co mu podleci i zakrywa tym kuwete :evil: . Poza tym jest kochany :wink: tylko jak mnie dlugo nie ma w domu to przybiega i na powitanie gryzie mnie :o bo zly, ze mnie nie ma w domu...

A może kup jej krytą kuwetę?

Tylko to okropnie duże jest i tak sobie wygląda (jak kontener do przenoszenia kota), ale nie ma problemu z wysypywaniem piasku. Muszę o takiej pomyśleć, bo moja strasznie sypie tym piaskiem, moja wina kupiłam złą kuwetę. :roll:

:o nitki tez potrafi wsuwać

Mój natomiast wsuwa wate z patyczków do czyszczenia uszu, jak sie zostawi na wierzchu taki patyczek.

A ostatnio jak ktos siedzi w wannie, to podpija wodę z wanny z szamponem oczywiście, jest zdecydowanie lepsza od tej z kranu, a ta z kranu jest zdecydowanie lepsza od przegotowanej lub mineralnej.

A jak przeganiamy go z wanny, to liże nasze mokre ręce z tej wody szamponowej.... :roll:

No to u mnie gorzej, moj wskakuje do wanny :o to pierwszy w moim życiu kot, który lubi sie kąpać 8) .

:lol: Moze zacznijcie używać szamponu dla dzieci, one sa gorzkie zeby dzieci ich nie jadły :wink:

Ostatnio jak sie zalatwi do kuwety to przykrywa ja scierka :o , jak wyrzucilam z lazienki scierki (takie do podlogi, trzymalam za wc) to teraz wyciaga z kosza na brudna bielizne co mu podleci i zakrywa tym kuwete

A wczesniej zagrzebywał ? Jakis mądry ten Twój kot, to oznaka jakiegos "rozumowania" chyba... :o

On jest przede wszystkim dziwny, pewnie dlatego, ze ja zawsze mialam psy i to mój pierwszy kot i chyba go wychowałam po psiemu :lol:

Moje 2 przygarniete koty maja humory jedzeniowe i nic na to poradzic nie moge.Do innego typu jedzenia szybko sie przyzwyczajaja itrudno im przestawic sie lub powrocic do poprzedniego jedzenia.

Aby koty oszukac do suchej karmy dodaje tunczyka w sosie wlasnym.Jedza chetnie choc suchej karmy samej nie chca.