marcinst 09.09.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam W sobotę wylałem strop monolityczny. Zdązył już związać . Czy uparcie padający deszcz od rana jest zagrożeniem dla stropu? Czy należy go przykryć folią? Jedno jest pewne nie muszę go podlewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-grisza 09.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witaj. Jeżeli beton już związał, to masz z głowy polewanie stropu, nic mu nie będzie. Ja tego szczęścia we wrześniu ubiegłego roku nie miałem ( było bardzo ciepło ) i trochę czasu spędziłem na polewaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOM44 09.09.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Jeżeli beton sie juz zwiazał to taki deszcz dla niego to najwieksze dobrodziejstwo. Nic nie przykrzwaj. Oszczędzasz czas na poplewanie i na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 09.09.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Masz powód do radości. Nasz strop był wylany w najgorszy upał i cztery razy dziennie trzeba było lać na niego wodę Ty nie masz tego zmartwienia. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 10.09.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ciesz sie, ja nie zdolalem jeszcze ulozyc strpu, a szkoda bo fajna pogoda dla wylanego stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Masz powód do radości. Nasz strop był wylany w najgorszy upał i cztery razy dziennie trzeba było lać na niego wodę Ty nie masz tego zmartwienia. Pzdr. ja miałam dokładnie to samo ...upał jak cholera, trza było po kilka razy dziennie jeździć polewać tak, że chopie jeden problem z głowy....ani mi się waż cokolwiek przykrywać pozdrawiam, smoczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts