Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Odsprzedam cegłe recznie formowaną - W-wa_Tarchomin

Recommended Posts

Odsprzedam około 4 palety bloczka U-220 (188x250x220) na palecie 112 sztuk, w późniejszym terminie może więcej, ceramika pochodzi z cegielni Rukławki - wg wykonawcy bardzo dobry produkt i cegielnia :wink:

oraz około 4 palet (350sztuk na palete) cegły zendrówki bardzo twarda ręcznie formowaną idealna na ściany w starym stylu.

Odbiór Warszawa Tarchomin

• 2 weeks później...

A teraz dokładnie - mam do odstąpienia 4,5 palety bloczka U-220 (188x250x220) na palecie 112 sztuk, około 100 szt bloczka K3 (120x250x220), ceramika pochodzi z cegielni Rukławki - wg wykonawcy bardzo dobry produkt i cegielnia

oraz około 10 palet (350sztuk na palete) cegły zendrówki bardzo twarda ręcznie formowaną idealna na ściany w starym stylu i nie tylko.

oraz około 10 palet (350sztuk na palete) cegły zendrówki bardzo twarda ręcznie formowaną idealna na ściany w starym stylu i nie tylko.

Eugeniusz, to znowu ja... widziałem się z sąsiadką ostanio, byłaby zainteresowana cegłą, tylko nie taką jak moja, a bardziej czerwoną. Moja wygląda tak jak na tym zdjęciu:

http://images25.fotosik.pl/93/610b2b44537e8634.jpg - jeśli Twoja jest bardziej czerwona :) to prześlij mi na priv jakiś kontakt telefoniczny, przekażę go sąsiadce i się dogadacie. A może masz jakieś zdjęcia swojej cegły? Zaglądałem jakiś czas temu do Twojego dziennika, ale nic nie znalazłem....

[EDIT] Aaaaa, już znalazłem... szukałem jej na elewacji a ona w środku... czyli mniej więcej taki kolorek jak u nas...

Pozdrawiam

Brzuzens

• 2 weeks później...