MarioZZ 09.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witajcie !!! Oj widzę ze czekaliście troszkę z budową ale najważniejsze że teraz już tylko do przodu. Po przeglądnięciu dziennika stwierdzam że idziemy "łeb w łeb" Napiszcie jak głęboko kopaliście studnie głębinową, bo My właśnie zabieramy się za wiercenie i ciekawi mnie wszystko na temat studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobris Mati 10.06.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witajcie !!! Oj widzę ze czekaliście troszkę z budową ale najważniejsze że teraz już tylko do przodu. Po przeglądnięciu dziennika stwierdzam że idziemy "łeb w łeb" Napiszcie jak głęboko kopaliście studnie głębinową, bo My właśnie zabieramy się za wiercenie i ciekawi mnie wszystko na temat studni. Witamy serdecznie Trochę czekaliśmy - fakt. To przez wymagania banku dot. prowadzenia działalności, kredytu, itp. Na szczęście walkę mamy już za sobą Studnia nie jest głębinowa - ma ok. 4-5 metrów. To woda potrzebna na budowę, do podlewania ogródka czy trawnika i do mycia samochodu. Nie jest przeznaczona do celów spożywczych - dlatego studnia jest tak płytka. PS Bardzo fajny ten Twój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 29.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam po dłuuuuuugiej przerwie. To co - tylko tknąć i będzie SSO. Gratuluję podjęcia trudu wykonania oryginalnych iskierkowych schodów. Fajne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobris Mati 30.10.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Cieszę się bardzo, że ktoś tu od czasu do czasu zagląda Dachówka już jest, niedługo zamawiamy okna. W tym roku planujemy zrobić SSZ Mam nadzieję, że się uda. Rozumiem, że chodzi o te półokrągłe schody przed wejściem? Mi się też podobają, chociaż przyznam, że są większe niż przypuszczałam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 18.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A tutaj widok na pokoje. http://i69.photobucket.com/albums/i61/sleeepinbeauty/Budowa/27.jpg Właśnie niedawno wspominaliśmy z mężem jaka to była fajna przestrzeń na górze, bez ścianek działowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobris Mati 23.11.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Też o tym ostatnio rozmawialiśmy Myśleliśmy nawet o połączeniu dwóch małych pokoi, ale jednak zostajemy przy planowanym podziale. Funkcjonalność zwyciężyła Mam znajomych, którzy całe otwarte poddasze mają dla siebie, dzieci urzędują na pierwszym piętrze, a parter jest dla wszystkich (kuchnia, salon, itd.). Fajne rozwiązanie, ale to już inny metraż zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 20.01.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witajcie, o jak już widać ISkierkę Ciekawa jetsem jakie zmiany wprowadizliście? Jak w sypialni - pzresuneliście drzwi? jak resztę zaaranżowaliście? Mam nadzieję, że zobaczenie naszej Iskierki pomogło Wam w podjęciu odpowiednich decyzji;) Pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobris Mati 07.02.2010 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Wasza Iskierka pomogła nam wszystko sobie lepiej wyobrazić i rozplanować Jeszcze raz - dzięki! Drzwi do garderoby przesunęliśmy w prawo - bliżej okna będzie stać toaletka. W górnej łazience umywalkę prawdopodobnie przeniesiemy na ścianę z prawej strony (od wejścia), żeby woda z wanny nie chlapała na szafkę. Tak więc Twoje rady jak najbardziej się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 08.02.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dziękuję nio będzie bardziej ustawnie w sypialni z tymi drzwiami przesuniętymi;) Cieszę się, że Wam pomogłam. Teraz wymyśliłam, że może zrobiłabym wejście do garderoby z łazienki. Jak myślisz kiedy skończycie budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobris Mati 16.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Trudno powiedzieć - różne niespodzianki mogą się jeszcze pojawić Chcielibyśmy się przeprowadzać latem - przy dobrych wiatrach może nam się uda Przy okazji mam pytanie - na jakiej wysokości macie parapety? U nas na razie są na 100 cm (biorąc pod uwagę poziom posadzki, której jeszcze nie ma) i wg mnie to troszkę za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts