Cypek 10.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Pochwalcie się, ile teraz chcą fachowcy za robociznę.Chcę zrobić z drewna po krokwiach.Może ktoś ma cenę materiału na m2. Deska 1" + impregnacja i kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 10.09.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witaj Cypek, krajanie przepraszam że sie wcinam - ale ja też mam podbitkę "w plecy" - mam nadzieję że zdąrzę z nią przed zima , bo brak chętnych na takie drobne i niewdzięczne prace... masz może jakichś fachowców na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 10.09.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Mam trzech potencjalnych wykonawców.W tym tygodniu maja złożyć swoje oferty.Wtedy się okaże na ile są poważnie zainteresowani wykonaniem.Generalnie nie ma zbyt wielkiego zainteresowania tak małym zakresem prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 10.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 u nas 30 za mb z malowaniem-sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 10.09.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Drogo, psia kość, jeszcze za m2 byłoby w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 17.09.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.09.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 witaj Cypek, krajanie przepraszam że sie wcinam - ale ja też mam podbitkę "w plecy" - mam nadzieję że zdąrzę z nią przed zima , bo brak chętnych na takie drobne i niewdzięczne prace... masz może jakichś fachowców na oku? podłączam się krajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Legnica - 22 zł za mkw z malowaniem, a tartak podbitkę sosnową sprzedaje też po 22 zł za mkw - 18 mm gruba i 8 cm szeroka. I niejeden gość od dachu już mi powiedział, że czym się Pani martwi to samemu można zrobić - nie wierzyłam, bo " skakać" jak wcześniej było napisane -po rusztowaniach nie lubię. Ale.... sąsiedzi sami 2 miesiące temu sobie położyli i trwało to 3 dni - spokojnie- a dach duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 04.10.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Legnica - 22 zł za mkw z malowaniem, a tartak podbitkę sosnową sprzedaje też po 22 zł za mkw - 18 mm gruba i 8 cm szeroka. I niejeden gość od dachu już mi powiedział, że czym się Pani martwi to samemu można zrobić - nie wierzyłam, bo " skakać" jak wcześniej było napisane -po rusztowaniach nie lubię. Ale.... sąsiedzi sami 2 miesiące temu sobie położyli i trwało to 3 dni - spokojnie- a dach duży. Easy job Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 07.10.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ja mam dogadane po 30 m2 szalowanie całego domu z lamowaniem i malowaniem w tym oczywiście jest podbitka. W tej cenie panowie też wkładają ocieplenie pod szalówkę. Ekipa super. Może i faktycznie roota nie jest zbytnio trudna, ale docinanie przycinanie, bardziej się człowiek po rusztowaniach naskacze aniżeli faktycznie napracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ja mam dogadane po 30 m2 szalowanie całego domu z lamowaniem i malowaniem w tym oczywiście jest podbitka. W tej cenie panowie też wkładają ocieplenie pod szalówkę. Ekipa super. Może i faktycznie roota nie jest zbytnio trudna, ale docinanie przycinanie, bardziej się człowiek po rusztowaniach naskacze aniżeli faktycznie napracuje. A i z rusztowania mozna spasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 08.10.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ja mam dogadane po 30 m2 szalowanie całego domu z lamowaniem i malowaniem w tym oczywiście jest podbitka. W tej cenie panowie też wkładają ocieplenie pod szalówkę. Ekipa super. Może i faktycznie roota nie jest zbytnio trudna, ale docinanie przycinanie, bardziej się człowiek po rusztowaniach naskacze aniżeli faktycznie napracuje. A i z rusztowania mozna spasc No ale co tam, do góry się nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirox 29.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 pomocy szukam aktulanych cen robocizny 1m2 podbitki na gotowo woj. zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pomocy szukam aktulanych cen robocizny 1m2 podbitki na gotowo woj. zachodniopomorskie Podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 30.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pomocy szukam aktulanych cen robocizny 1m2 podbitki na gotowo woj. zachodniopomorskie Podciągam 30zł/mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam Panów.Chciałbym odswieżyc (odmalowac) podbitkę mam ekipę ktora w tej chwili wykonuje podbitkę u sąsiada i maja troszke wolego czasu po tej robocie.Pytanie moje brzmi ile taki zabieg moze kosztowac. Dach mam dwuspadowy lecz nie wiem ile ma metrów mogę załączyc zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie za zimno i wilgotno na malowanie na otwartym powietrzu, poczekaj do wiosny, na lepsza pogodę.(W ubiegłym roku malowałem, koszt drabina 428zł + 100 zł podnośnik koszowy tam gdzie nie sięgałem z drabiny + koszt środków )pozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzięki za szybką odpowiedz.ilosc podbitki jak na fotce http://images48.fotosik.pl/57/a88e493ad3f36043m.jpg http://images44.fotosik.pl/57/27078a9d87c883e9m.jpg problem polega na tym ze ja nie dam rady tego zrobic a mam fachowców od przyszłego tygodnia i sa wolni.W tej chwil stan drewna jest od zachodu makabryczny wiec chę to zrobic , szacunkowy koszt jaki okreslili to 1200 zl do 1500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 05.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dzięki za szybką odpowiedz. ilosc podbitki jak na fotce http://images48.fotosik.pl/57/a88e493ad3f36043m.jpg http://images44.fotosik.pl/57/27078a9d87c883e9m.jpg problem polega na tym ze ja nie dam rady tego zrobic a mam fachowców od przyszłego tygodnia i sa wolni. W tej chwil stan drewna jest od zachodu makabryczny wiec chę to zrobic , szacunkowy koszt jaki okreslili to 1200 zl do 1500. Nie ma co sie spieszyć,z fotek wynika iz nie masz zrobionej elewacji do końca. Bedą kończyc elewację,pomaluja podbitki. Rusztowania będą ustawione,bedzie łatwiej,po co sie gimnastykowac z drabin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Ekipa ma rusztowania a nie wiem kiedy będę robil elewację taki stan czyli ta podbitka jest juz z 4-5 lat . od nowosci byla wykonana z lichego drewna i farba na 2 rok odchodzila wiec traktuję to jako koniecznosc bo potem moze byc za pono . czy ten koszt okolo 1200 jest akceptowalny nie znam sie zupelnie na cenach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts