Sławinkaa 12.09.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 a ja mam jesion bejcowany na red wood, mieszkam ponad rok i nic sie nie dzieje, a gdyby nawet kiedyś coś zaczęło wyłazić spod bejcy, to przecież można zregenerować [/img]http://pg.photos.yahoo.com/ph/slawinka68/detail?.dir=d0bfre2&.dnm=b2a7re2.jpg&.src=ph[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławinkaa 12.09.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 coś mi nie wychodzi to wklejanie zdjęć , ale schody doskonale widać na zdjęciach w albumie z budowy domu na www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Bardzo ładne schody! kolorek troszkę czerwonawy -taki jak merbau który planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.09.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 bardzo ładne te schody zresztą nie tylko kolorki w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts