zielony_listek 10.09.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Zastanawiam sie nad zakupem naroznika firmy Presmebel z Częstochowy, model Sorento ( w obicu taki... taki welur niby zamsz): http://www.presmebel.pl/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=5 Ma ktos może cos z tej firmy, godna polecenia? Narożnik wizualnie bardzo mi sie podoba (oglądałam na żywo), cena przystepna (niecałe 2 tys.), ale jak z jakością? Zdaję sobie sprawę, że za tę cenę to złotych klamek nie kupie , ale zawsze warto spytać. Do tej pory miałam Fagelbo z IKEA. Nie chce kupować nic drogiego ze wzgledu na koty, po co mi sie ma serce sciskac jak zadrapią. A czasem się zdarza. Wolę za jakis czas wymienić. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 10.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nie wiem jak się to sprawdza w praktyce, ale powiem Ci, że śliczny ten narożnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agauminska 02.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 rownież bardzo mi się podoba ten naroznik, jednak mam problem ponieważ w Toruniu cena tego narożnika to 2690,00 zł. Pani pisze, że kosztuje do 2000 zł. Mam więc pytanko czy można go gdzieś kupić może przez internet lub w innym sklepie właśnie w tej niższej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 02.10.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 rownież bardzo mi się podoba ten naroznik, jednak mam problem ponieważ w Toruniu cena tego narożnika to 2690,00 zł. Pani pisze, że kosztuje do 2000 zł. Mam więc pytanko czy można go gdzieś kupić może przez internet lub w innym sklepie właśnie w tej niższej cenie? Normalna cena w Meble Agata była 2 tys. Ja kupiłam w promocyjnej cenie 1800zł - tylko w kolorze gobi3. Mnie akurat ten kolor odpowiadał i mebel był od razu do zabrania z magazynu, ale kupiłam jeden z ostatnich egzemplarzy promocyjnych (i jeszcze transport gratis, ale z transportem to juz inna historia - wyjątkowe jełopy mi go przywiozły). W innym warszawskim sklepie ten naroznik kosztował 2600. Tak, że z cenami jest różnie. Ja szukałam sklepu blisko domu - łatwiejszy transport. Na stonie www Presmebla strona ze sklepami jest w trakcie budowy, więc po prostu zadzwoniłam do Działu Handlowego z pytaniem, gdzie w Warszawie na Pradze są sklepy z nimi współpracujące. Proponuję też tak zrobić. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agauminska 02.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 dziękuję za odpowiedź jest to faktycznie spora różnica. zadzwonię tak jak Pani radzi i dowiem się czy nie mają wiecej sklepów w Toruniu pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts