Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Presmebel - znacie te firmę?

zielony_listek

Recommended Posts

Zastanawiam sie nad zakupem naroznika firmy Presmebel z Częstochowy, model Sorento ( w obicu taki... taki welur niby zamsz):

http://www.presmebel.pl/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=5

Ma ktos może cos z tej firmy, godna polecenia?

Narożnik wizualnie bardzo mi sie podoba (oglądałam na żywo), cena przystepna (niecałe 2 tys.), ale jak z jakością?

Zdaję sobie sprawę, że za tę cenę to złotych klamek nie kupie :-), ale zawsze warto spytać. Do tej pory miałam Fagelbo z IKEA.

Nie chce kupować nic drogiego ze wzgledu na koty, po co mi sie ma serce sciskac jak zadrapią. A czasem się zdarza. Wolę za jakis czas wymienić.

Pozdrawiam

zielony_listek

• 3 weeks później...
rownież bardzo mi się podoba ten naroznik, jednak mam problem ponieważ w Toruniu cena tego narożnika to 2690,00 zł. Pani pisze, że kosztuje do 2000 zł. Mam więc pytanko czy można go gdzieś kupić może przez internet lub w innym sklepie właśnie w tej niższej cenie?

Normalna cena w Meble Agata była 2 tys. Ja kupiłam w promocyjnej cenie 1800zł - tylko w kolorze gobi3. Mnie akurat ten kolor odpowiadał i mebel był od razu do zabrania z magazynu, ale kupiłam jeden z ostatnich egzemplarzy promocyjnych (i jeszcze transport gratis, ale z transportem to juz inna historia - wyjątkowe jełopy mi go przywiozły). W innym warszawskim sklepie ten naroznik kosztował 2600.

Tak, że z cenami jest różnie. Ja szukałam sklepu blisko domu - łatwiejszy transport.

Na stonie www Presmebla strona ze sklepami jest w trakcie budowy, więc po prostu zadzwoniłam do Działu Handlowego z pytaniem, gdzie w Warszawie na Pradze są sklepy z nimi współpracujące. Proponuję też tak zrobić.

Pozdrawiam

zielony_listek