Gość Janeczka 23.07.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Co o tym sądzicie? Moi malarze powiedzieli Kup pani białą farbę akrylową i barwniki a my dobierzemy pani kolory jakie bedziesz pani chciała. Litr farby kolorowej wyjdzie wtedy po niecałe 4 zł. Noooo chyba, że ma pani duzo pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 23.07.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Znajomi tak malowali i byli zadowoleni, chociaż na mój gust moga być kłopoty w odcieniach, jak zabraknie farby i trzeba dorabiać. Ale skoro fachowcy gwarantuja Ci, że nie będzie różnic w kolorach to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Janeczka 23.07.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 No właśnie. Też to mnie martwi ale malarz wyjasnił, że przy tej cenie można zmiksować więcej farby niz potrzeba a jak zostanieto wlac do słoików i przetrzymac nawet 2 lata. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 23.07.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 niby masz rację, też się zastanawiałem nad tym sposobem, ale patrząc na wyczyny ojca dałem sobie spokój. Wleją barwnik i co wyjdzie to będzie na ścianach. Ja kupiłem farby dekorala w ich sieci sprzedaży. Dostałem ladny bo 20% upust. Za farby nie licząc białej zapłaciłem 700zł /litr po 13zł/ i mam kolory takie jakie chciałem. Inna sprawa, że wybraliśmy kolory stosunkowo ciemne więc ciężko zrobić to z barwnika. Na twoim miejscu kupił bym gotowe na zamówienie a malował sam. Malowanie jest proste. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 23.07.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Ostatnio tak malowaliśmyw listopadzie wprost na świeże tynki - podeschły 3 dni, ściany kolor żółty i jasno-zielony. Nie wiem jak będzie trwałość koloru, ale jakość pierwsza klasa. Wyszło naprawdę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.07.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Może jeszcze ktoś ma podobne doswiadczenia lub przynajmniej swoje przemyślenia. Także i ja jestem zainteresowany tym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts