Mateusz Grócki 10.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Czy korzystał ktoś z was budując dom z prac wykończeniowych, które to świadczone były przez firmę umieszczającą swoją działalność w internecie? Prosze o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bombabaloo 11.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja niecałe 3 miesiące temu. Coś cię konkretnie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meissel 11.09.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 co w tym zlego ze w internecie, gazecie czy gdzie indziej sie firma oglasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz Grócki 12.09.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 co w tym zlego ze w internecie, gazecie czy gdzie indziej sie firma oglasza Podwójna obawa, że można być już wykiwanym na stracie jeszcze na etapie 'internetu' + zaczęcia rozmów etc na temat danego projektu np wysyłanie jakiejś przedpłaty etc. 2 % wartości przed zaczęciem prac projektu- nie wiem jak to funkcjonuje, wiem natomiast jakei jest życie, ze wiele razy się już spotkałem i naciąłem (2) na takie coś- nie chce ryzykować wybacz mą obawę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 13.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 co w tym zlego ze w internecie, gazecie czy gdzie indziej sie firma oglasza Podwójna obawa, że można być już wykiwanym na stracie jeszcze na etapie 'internetu' + zaczęcia rozmów etc na temat danego projektu np wysyłanie jakiejś przedpłaty etc. 2 % wartości przed zaczęciem prac projektu- nie wiem jak to funkcjonuje, wiem natomiast jakei jest życie, ze wiele razy się już spotkałem i naciąłem (2) na takie coś- nie chce ryzykować wybacz mą obawę) Tak samo w realu może Cię ktoś wykiwać. Wiadomo, że najpierw musisz się z kimś spotkać, coś ustalić, a nie na ślepo przelać forsę komuś z netu. Trzeba spisać jakąś umowę i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bombabaloo 13.09.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 co w tym zlego ze w internecie, gazecie czy gdzie indziej sie firma oglasza Podwójna obawa, że można być już wykiwanym na stracie jeszcze na etapie 'internetu' + zaczęcia rozmów etc na temat danego projektu np wysyłanie jakiejś przedpłaty etc. 2 % wartości przed zaczęciem prac projektu- nie wiem jak to funkcjonuje, wiem natomiast jakei jest życie, ze wiele razy się już spotkałem i naciąłem (2) na takie coś- nie chce ryzykować wybacz mą obawę) Ja jak pisałem korzystałem już z tego typu usługi & jestem zadowolony. Tak samo w realu może Cię ktoś wykiwać. Wiadomo, że najpierw musisz się z kimś spotkać, coś ustalić, a nie na ślepo przelać forsę komuś z netu. Trzeba spisać jakąś umowę i takie tam - Podstawa, bez tego nawet nie zacząłbym z nikim konwersacji;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts