Gosia C 10.09.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 witammoże ktoś mi doradzi jak przechować thuje, cyprysy itp. przez zimę w doniczkach, z przyczyn niezależnych odemnie nie mogą być wysadzone w tym roku na stałe miejsce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 10.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wkopać z doniczką w ziemię, w osłoniętym miejscu. Gdy temp. spadnie do -5 C, osłonić cieniówką. Podlewać w dni bezmroźne, by nie zaschły w donicach.A wiosną- posadzić w miejsce docelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia C 11.09.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 dziękuję za poradę, wszystko dobrze tylko ja mam tego ze 400 szt pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 11.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 To ustaw je w "kupie" a brzegi czworoboku, zasyp ziemię/ słomą/świerczyną/ innym materiałem ocieplającym http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=57303&highlight=okrywanie+zim%EA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts