Lidka i Janusz 11.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Czy możecie podzielić się uwagami oraz zdjęciami schodów, które zostały wykończone płytkami? W planach właśnie takie chcę mieć? Czy ktoś może układał sam płytki na schodach? (Nasze płytki to 60x30) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 11.09.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A może ktos ma płytki na schodach? W jakimś dzienniku widziałam , tylko w jakim.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 11.09.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja pamiętam w katalogu Cersanit były pokazane schody zrobione z płytek systemowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 11.09.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Może ktos dorzuci fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 11.09.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Może ktos dorzuci fotkę? Mało schodków i nie takie, ale to zawsze jakiś pogląd na kaflowe systemy schodowe. http://images27.fotosik.pl/79/cb17cf80f17fd388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 12.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Może ktos dorzuci fotkę? Mało schodków i nie takie, ale to zawsze jakiś pogląd na kaflowe systemy schodowe. W swoim domu będę miała dość analogiczną sytuację - zejscie po jednym szerokim stopniu z poziomu korytarza na poziom pokoju dziennego i również po stopniu wyjście przez drzwi balkonowe do ogrodu. Płytki, które wybraliśmy na podłogę nie mają takich elementów wykończeniowych jak te na pokazanym zdjęciu i tak się trochę obawiam jak stopnie zrobione z samych tylko płytek 30x30 będą wyglądały... pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 12.09.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Szukałam właśnie czegoś takiego:http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/l/1/7/4/27021064_m.jpgMam nadzieję, że xavi sie nie rozłości.http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/l/9/5/6/27021065_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.09.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ja widziałam piękne schody zrobione z płyte, chyba paradyża, wyglądające jak sierść/zad konia, na łączeniach stopień/podstopień były zastosowane płaskie listwy aluminiowe. Wyglądały super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.09.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A wogóle to Paradyż ma specjalne kolekcje i co nieco na zdjęciach widaćhttp://www.paradyz.com.pl/index.php?s=35&a=7&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ciekawe kto jeszcze poza paradyżem robi takie systemy schodowe. Jakoś nie mam pomysłu jak tego szukać w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 15.09.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Ciekawe kto jeszcze poza paradyżem robi takie systemy schodowe. Jakoś nie mam pomysłu jak tego szukać w sieci. Nie mam pojecia jak by tego szukac. Ale gdybym miała robic schody z płytek to raczej kupiłabym normalne podłogowe. Widziałam tez schody z jasnego polerowanego gresu z kuta barierka. Były cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 25.11.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Podciągam temat, może ktoś się pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.11.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 w szpilkach giewoncie w apartamencie głównej bohaterki schody wyglądają jak obłożone białym gresem w połysku, oczywiście minimalny wymiar płytki w takim przypadku musi się równać szerokości stopniadokładny kafelkarz i efekt powalastopnie i podstopnie najlepiej z tego samego, płaszczyzny frezowane pod kątem 45st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 25.11.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Efekt może i powala, ale mieć takie w domu to nic tylko ze szmatą latać. Jak dziciaki latają w butach tam i z powrotem to po białych fugach ani śladu. Mało praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts