joan 11.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Jestem pod wrażeniem wczorajszego koncertu Ayo w W-wie... Wiem że dziś odbywa sie też koncert w Krakowie - jesli ktoś lubi podobne klimaty z pogranicza soulu, reggae i folku - zachęcam do kupienia biletów (o ile to jeszcze możłiwe)... Ja jestem bardzo mile zaskoczona jej koncertem, bo choć jej płyta Joyful towarzyszy mi od jakiegoś czasu - myślałam że wysłucham paru miłych dla ucha lekkich piosenek - tralalalala - wokalistka powie KOHAM WAS i pójdę do domu zapominając po drodze po co tam szłam... No i tu duży ukłon dla tej młodziutkiej, świeżej wokalnie i ślicznej dziewczyny - jeszcze nie-gwiazdy... Płyta przy jej koncercie to maly pikuś...Joyful nie jest tu pustym frazesem... opadła mi szczeka przy: Help is coming oraz Down on my knees (choć nie mogłam jej wczesniej darować tego tekstu, po zapoznaniu się z życiorysem myśle że nie chodziło tu o faceta...) naprawdę polecam pojawiły się też nowe, nawet ciekawsze piosenki - już czekam na nową płytę... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/86796-koncert-ayo-krak%C3%B3w/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts