kachna28 12.09.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kachna Wiki cuuuuudna! Ucałuj włochatą mordkę ode mnie Jeśli chodzi o pralnię, to ja mam małą wannę-taką zwykłą, emaliowaną, kupioną w Castoramie. Służy, do prania psa , prania ręcznego, namaczania, mycia butów itp. Wiaderko od mopa też wygodnie do niej włożyć i nalać wody. Dla mnie niestety brodzik-za płytki albo zlew-za mały były nie do przyjęcia. Ale jak się nie ma co się lubi... Dzięki jola! -Wiki ma faktycznie wielkiego całuśnego nosa Ja chyba zdecyduję się na brodzik -ale głęboki -gdzieś takie widziałam. Wcisnę go we wnękę pod schodami. Wanna za dużo m-sca zajmie bo umnie w pralnio-kotłowni też będzie zasobnik (300 l....), odkurzacz centralny i aparatura solarowo-kominkowa. Nawet nie wiem jak się przez te wszystkie pompki i rurki dopcham do tej pralki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts