mihow 11.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam!Jestem na etapie układania gresu na balkonie. Teraz mam takie pytanie. Czy jest konieczność robienia obróbki blacharskiej krawędzi balkonu czy można to jakoś zastąpić wystającą płytką powiedzmy na 3-4 cm? Co o tym sądzicie? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.09.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Też mnie to czeka.Mam przygotowane plastikowe listwy okapowe szer. 12cm które chcę wkleić pod kafelki wystające poza obrys tarasu na 1cm.Okap będzie wystawał ok.6cm.Zaraz pod listwą dam cienką rynnę aby nie lało się po ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 12.09.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 No ja niestety chyba zrobię obróbkę blacharską. Wczoraj załatwiłem sobie trochę blachy od znajomego, pożyczę gientarkę i glazurnik mi to założy... Potem cieniutka rynienka i będzie gites Wysunięta płytka to chyba kiepski pomysł. Woda będzie podciekać pod płytkę i po ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 13.09.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Podpinam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 14.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Też mnie to czeka. Mam przygotowane plastikowe listwy okapowe szer. 12cm które chcę wkleić pod kafelki wystające poza obrys tarasu na 1cm.Okap będzie wystawał ok.6cm.Zaraz pod listwą dam cienką rynnę aby nie lało się po ścianie. Ponieważ też mnie to czeka - mam pytanie - gdzie się kupuje taki listwy i ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 14.09.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Muszę poszperać bo leżą już jakiś czas i nie pamiętam gdzie i za ile kupiłem.Ale myślę że nadawałaby się dowolna listwa kątowa n.p. do siddingu,tylko trzeba by z jednej strony porobić dziury aby można było ją wkleić pod kafle.Widziałem yakie listwy pod kątem ok. 30st. w kolorze białym i brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts