Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom Pawła;)

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów... W najbliższym czasie wkleję zdjęcia z postępujących prac na działce oraz powoli nabierający kształtu projekt domu...

Projekt jest indywidualny... więc troszkę to trwa ale powstanie coś wyjątkowego:) Mam przynajmniej taką nadzieję:)

Pozdrawiam wszystkich i liczę że szybko uda mi sie nauczyć obsługi tego forum.

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przy każdym swoim poście masz funkcję "zmień". Wchodzisz, kasujesz co się nie podoba a wklejasz lub piszesz coś nowego :wink: Powodzonka!

Dzięki:) Właśnie w tą stronę zacząłem kombinować. Będę więc miał okazję dołączyć zdjęcia domu i działki czyli właściwe elementy które miały się tu znaleść;]

Pozdrawiam

Dla zainteresowanych napiszę coś o moich zamiarach... Mam zamiar budować domek w technologii szkieletowej (kanadyjskiej). Nieduży.. w tej chwili wychodzi że będzie to jakieś 130m2 parteru i około 70m2 poddasza. Do tego garaż i piwnica. Projekt nadal jest na "desce" architekta więc niewiele jestem w stanie zaprezentować ale każdym nowym pomysłem i zdjęciem będę sie dzielił. Planowałem kupić projekt gotowy, ale jak policzyłem ile będą kosztowały mnie wszelkie zmiany itp, stwierdziłem że lepiej będzie zacząć od podstaw.

Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to ma to być coś bardziej nowoczesnego ale też niezbyt rzucającego się w oczy. W skrócie elementy minimalizmu i tradycji...

Pozdrawiam wszsytkich

Witaj Pawle, intrygująco wygląda ten projekt, niepospolicie.

I nie jest wcale taki mały, 200 metrów to niezła powierzchnia.

Jestem ciekawa, jaki masz pomysł na urządzenie wnętrz i otoczenie.

Pozdrawiam i życzę bezproblemowego budowania.