edyryt 19.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Bardzo, bardzo mi się podoba, poczynając od piwnicy po piętro Jest wszystko na swoim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 19.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Już ja Cię widzę na tej drabinie ze szczotką jak myjesz te okna A tak na poważnie to myślę, że okna nad salonem to super pomysł. Fakt będzie kłopot z ich myciem, ale wrażenia wrażenia wzrokowe niezapomniane!! Ogólnie całe wnętrze bardzo mi się podoba Na dole jest sporo przestrzeni (kuchnia z jadalnią po prostu super!!), pokoje i łazienka oki. Natomiast zastanawiam się nad garażem, czy nie będzie troche za mały na 2 autka, żeby swobodnie wjeżdżać, wyjeżdżać i otwierac drzwi. Na górze też świetnie - antresola super, będzie to bardzo fajnie wyglądało!!! Nie wiem tylko co będzie w pokoju granatowym - nie da się odczytać ani powierzchni, ani co to za pokój. W gabinecie pow. podłogi jest dobra, użytkowa trochę mała - pokoik bedzie naprawdę malutki - do tego skosy z dwóch stron. Natomiast piwnica jest świetna!!! Bardzo, ale to bardzo mi się podoba Ale koszty wybudowania piwnic będą ogromne. I jeszcze pytanko - czy schody będą jednobiegowe, biegnące od piwnicy do piętra?? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bednarczykpawel 19.09.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Już ja Cię widzę na tej drabinie ze szczotką jak myjesz te okna A tak na poważnie to myślę, że okna nad salonem to super pomysł. Fakt będzie kłopot z ich myciem, ale wrażenia wrażenia wzrokowe niezapomniane!! Ogólnie całe wnętrze bardzo mi się podoba Na dole jest sporo przestrzeni (kuchnia z jadalnią po prostu super!!), pokoje i łazienka oki. Natomiast zastanawiam się nad garażem, czy nie będzie troche za mały na 2 autka, żeby swobodnie wjeżdżać, wyjeżdżać i otwierac drzwi. Na górze też świetnie - antresola super, będzie to bardzo fajnie wyglądało!!! Nie wiem tylko co będzie w pokoju granatowym - nie da się odczytać ani powierzchni, ani co to za pokój. W gabinecie pow. podłogi jest dobra, użytkowa trochę mała - pokoik bedzie naprawdę malutki - do tego skosy z dwóch stron. Natomiast piwnica jest świetna!!! Bardzo, ale to bardzo mi się podoba Ale koszty wybudowania piwnic będą ogromne. I jeszcze pytanko - czy schody będą jednobiegowe, biegnące od piwnicy do piętra?? Pozdrawiam... Hej... no więc tak... a`propos garażu to faktycznie będzie troszkę szerszy, jakieś 30cm. Pokój granatowy to jak na razie pomieszczenie gospodarcze bo w sumie juz nie mam tam czego przewidzieć;] Jeśli chodzi o gabinet to w jego miejscu będzie garderoba... Ale faktycznie, miałem podobne obiekcje jak Ty;] Wszystko jeszcze podlega zmianom bo to jeszcze wersja nieostateczna. A jak Twoja budowa? Daszek skończony? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelika_p 20.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Hej... Skoro wersja nieostateczne to może jakieś pomysły będę pisała, a może coś wykorzystasz Na razie mam jeden - dotyczy łazienki na górze. Jest ona malutka, więc może zrezygnować z garderoby obok (skoro ma być tam gdzie gabinet) i powiększyć łazienkę. Wyjdzie wtedy fajny pokój kapielowy To oczywiście zależy od tego czy Ci zależy na większej łazience na górze (bo ta na dole jest ok) i gdzie będziesz miał sypialnię - na parterze czy na piętrze. I mam jeszcze trzy pytanka: 1. Co planujesz zrobić w pokojach na parterze? 2. Jak z tymi schodami - z tego co widzę, na piętro będą schody jednobiegowe, a jakie będą do piwnicy - też jednobiegowe, czy może inne np. kręte? 3. Jaką wysokość ma ścianka kolankowa? Ależ ja Cie magluję U mnie jeszcze dach robią - pogoda trochę nie dopisywała, ale mam nadzieję, że teraz już praca pójdzie szybciutko - mówią, że do wtorku powinno być skończone Mam dzisiaj troszkę czasu, więc może utworzę wątek i wkleję swoje fotki. Buziaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 17.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Pawle, co słychać w twoim domku? Czekamy z niecierpliwością na jakieś nowe wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts