Ew-ka 24.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 wczoraj łaziłam po trawie i i szukałam krokusów ....dzisiaj na trawie mam żółto od krokusów !!!!! nie do wiary .... co potrafi jedna ciepła noc i słonce no dobra ....może nie cała trawa żółta ,ale z dziesiąć krokusow będzie ale przebiśniegi kwitna jak oszalałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Kurczę.. ja krokusów nie mam, ale przebiśniegi wyzbierałam co do jednego i cieszą moje oko w wazonikach na parapecie Ciekawe kiedy te tulipany w tym roku zakwitną...jak myslicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 u mnie krokusy zaczynaja wyłazic...mam pozniejsze.... a tulipany- no coz wyszlu, zonkile tez...a zapowiadaja do polowy marca mrozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 25.02.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 zakwitły mi marcówki, zakwitły mi marcówki (śnieżyce) i wylazły krokusy to moje pierwsze kwiaty w nowym , starym ogrodzie i sieszę się jak durna tulipany wiosny jeszcze nie poczuły ale może to i lepiej zakwitły mi marcówki, zakwitły mi marcówki , zakwitły mi marcówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 u mnie krokusy zaczynaja wyłazic...mam pozniejsze.... a tulipany- no coz wyszlu, zonkile tez...a zapowiadaja do polowy marca mrozik Teska - no coś Ty?? U nas ?? A ja już się łudziłam, że u nas to juz zimy nie będzie...dzisiaj takie piękne słoneczko było... Wypluj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inez_30 02.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dostałam dziś w prezencie przywiezione z Holandii tulipany (cebule). Nie bardzo wiem co mam z nimi zrobić. Wsadzić teraz do ziemii, czy czekać do września???poradźcie mi coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.04.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jeśli to zdrowe cebule to wsadzić i w tym roku już nie wygrzebywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts