Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...

... fastfudojady ...

...

... to Twojego autorstwa ? ... cierpisz na jakieś kompleksy ? ... może to fobofobia ? :) :roll: :wink:

... w temacie http://www.tvn24.pl/1000486,1,1,sondy.html

pzdr

fastfudojady

popukaj sie

popukać bym popukał, ale się :o

niby oświetlona i gura, a takie niskie teksty

wstydź się

Chef Paul nie bardzo kumam o co Ci chodzi :-?

jak się fastfudojady dowiedzą jak nic wystąpią o odszkodowanie,

a my zapłacimy - może ofsetem :roll:

Ty się food-ów nie czepiaj, bo i mnie może to zahaczyć. Chociam ja starszy od nich.

zupełnie nie rozumiem, o co Wam chodzi :-?

ja ci wyjaśnię.

Częśc forumowiczów jest związana ze stanami. Nie jest miło słuchać o sobie jako o fastfudojadach.

przecież oni sami się nazywają pokoleniem fastfood

określenie niezbyt obraźliwe, jeżeli nie wcale

a z taką wrażliwością, to bym więcej wapna proponował

albo coś na uspokojenie, melisa?

zupełnie nie rozumiem, o co Wam chodzi :-?

ja ci wyjaśnię.

Częśc forumowiczów jest związana ze stanami. Nie jest miło słuchać o sobie jako o fastfudojadach.

Eeeeee, tam. Przecież żem sam food. Wprawdzie nie fast, tylko retro, ale zawsze (przypadkowo) jakaś zemsta mnie może też "zahaczyć". :wink:

PS. A swoją drogą, ciekawe kiedy ruskie zrewanżują się nam za Feliksa Edmundowicza. :(

Eeeeee, tam. Przecież żem sam food. Wprawdzie nie fast, tylko retro, ale zawsze (przypadkowo) jakaś zemsta mnie może też "zahaczyć". :wink:

PS. A swoją drogą, ciekawe kiedy ruskie zrewanżują się nam za Feliksa Edmundowicza. :(

teraz dopiero zajarzyłem :oops:

Ciekawe skojarzanki.

To stąd, że lubię tradycyjne żarło. te wszystkie patisony z cynaderkami słowiczymi mnie raczej nie rajcują. Nie ma jak golonka (z piwem), czy udziec barani.

widzę, że następna osoba na forum zniekształca mój nick- jest to po prostu brak szacunku, cóż może trzeba dyskutować na takim poziomie, ja mogę;

w nosie mam Twoje zdanie o moim pojęciu polityki, jeżeli 75 to rocznik to i takniewiele się na niej znasz

jeżeli 75 to rocznik ...

niestety nie :cry: :cry: :cry:

nie sądziłem, że zdrobnienie Twojego wspaniałego, wielce szanownego, wysmakowanego, itd. nicka zadziała na kole-gę/żankę jak płachta na coś tam

Barb/ar/osso - wybacz :oops:

a tak na marginesie to ja nic nie pisałem o "polityce" , więc nie wiem o co jeszcze chodzi, wspomniałem coś tylko o jakieś Poli , czy Raksie 8)