farbiarz 23.07.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Cześć wszystkim,prosze o porade, mam mały preoblem.Polećcie mi jakiś doby środek do usunięcia malarskiej taśmy papierowej i kleju po niej z okien PCV. W gre nie wchodzi zaden rozpuszczalnik. Próbowałem nierozcieńczonego detergentu typu LUDWIK. Nie pomaga. Jeśli znacie coś lepszego, napiszcie nazwe i ewentualnie producenta.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.07.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Cześć wszystkim, prosze o porade, mam mały preoblem. Polećcie mi jakiś doby środek do usunięcia malarskiej taśmy papierowej i kleju po niej z okien PCV. W gre nie wchodzi zaden rozpuszczalnik. Próbowałem nierozcieńczonego detergentu typu LUDWIK. Nie pomaga. Jeśli znacie coś lepszego, napiszcie nazwe i ewentualnie producenta. Dzięki Spróbu potraktować klej najpierw tłuszczem (np. margaryną) a dopiero potem detergentem. W wiekszości przypadków jest to skuteczny sposób. Daj znać czy poskutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 23.07.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 dziala na 100%, posmaruj maslem, pozostaw na kilka godzin, pozniej szmatka i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 24.07.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Alkochol, denaturat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 24.07.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Alkochol, denaturat. Oczywiście, ale już po usunięciu kleju i z porządną "zagrychą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 25.07.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 No z zagrychą to może nie denaturat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 25.07.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 No z zagrychą to może nie denaturat Alkochol też chyba nie. Czyli wyszło na to, że nic z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farbiarz 27.07.2003 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 ten pomysł z użyciem czegoś tłustego okazał sie bardzo skuteczny. Dzieki serdeczne za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 25.12.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 czy ma ktoś doświadczenia w stosowaniu metody z tłuszczem na okanch drewnianych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts